promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korhatáros videó került elő Kasza Tibiről és Sydney van den Bosch-ról, túlfűtött pillanatok voltak a Szerencsekerékben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korhatáros videó bukkant fel a Szerencsekerék műsorvezetőivel.

A Szerencsekerék kedvelőinek nem sokáig kellett nélkülözniük az ország legpörgősebb showját, a Kasza Tibi által vezetett produkció nem sokkal több, mint egy hónap után vissza is tért a képernyőre. Ráadásul ebben az évadban is újítottak valamit a készítők, hiszen míg a 3. évadba egyfajta segítségként vezették be az Ausztrália szeletkét, addig a mostani adásokra megalkották a Párbajt, ami azt jelenti, hogy két játékosnak párbajoznia kell, ha valaki kipörgeti.

A legutóbbi adásban a klasszikus "ki tudja előbb magára tekerni az egész tekercs wc-papírt" játékot vívták a civilek.


A TV2-nél szokás, hogy minden adás előtt közzétesznek egy olyan részletet, ami az aznapi műsorban lesz látható, de még sosem volt arra példa, hogy korhatáros videót hoztak volna nyilvánosságra. Most azonban kivételt kellett tenniük, szó szerint

+18-as karika megjelöléssel publikálták azt az adásrészletet, amibe kicsit túl sok erotika csúszott - szerintük.

Persze semmi olyat nem tartalmaz ez a videó, ami ne fért volna bele a 12-es korhatás-besorolásba, de mostanában a TV2 is szereti eltúlozni a dolgokat, hogy nagyobb figyelmet kapjanak. Az alábbi videóban azt láthatjuk, ahogy az egyik civil játékos megindokolja, hogy miért éppen Sydney van den Bosch-al szeretne szájról-szájra játékot játszani, míg Kasza Tibi sértődötten kérdőre vonja emiatt.


A keddi adásban az egyik civil játékos, Dávid jutott be a végjátékba, aki csaknem 5 millió forinttal gazdagabban távozott a stúdióból. A nézők közül nem sokan fogadtak volna rá, hogy akár egy forintot is hazavisz majd a Szerencsekerék-ből, mindazonáltal azt többen is megjegyezték, hogy nagyon ismerős volt nekik a játékos.

„Ki ez a srác? Ismerős, de nem tudom hová tenni”

„Nekem is ismerős, de nem tudom honnan. Nem civil az biztos”

Mi magunk is gondolkodtunk rajta, hogy hol láthattuk a fiatalembert korábban, de ahogy a nézők, úgy mi sem tudtuk megfejteni ezt a rejtélyt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás