promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bukással tért vissza a Szerencsekerék, Kasza Tibi köpni-nyelni nem tudott
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Izgalmasan telt a Szerencsekerék visszatérése, de nem mindenki távozhatott boldogan.

A TV2 nagyon jól döntött, mikor hosszú évek után visszahozta a legendás Szerencsekerék című műsort, ráadásul Kasza Tibivel, hiszen rengetegen nézik, óriási siker lett. A szünet alatt a Zsákbamacska volt a helyettesítő, de még Majka, Pápai Joci, Pap Dorci, illetve Rózsa György sem volt elég ahhoz, hogy kitöltsék a Szerencsekerék által hagyott űrt a magyar televíziózásban – ettől függetlenül ez a műsor is szép számokat produkált.

Most viszont eljött a várva várt pillanat, a szünet után visszatért a Szerencsekerék, a sztárvendég pedig nem más volt, mint Hajdú Péter, aki játékosként és történetmesélőként is maradandót alkotott. Elmondta, hogy ő volt az egyik utolsó ember, aki interjút készített Bud Spencerrel, illetve arról is beszélt, hogy amikor Bruce Willis társaságában volt, akkor a színész inkább a barátnőjére volt kíváncsi, mint rá – sőt, mikor Paris Hiltonnal készített interjút, akkor kivezette őt egy biztonsági őr, amiért megkérdezte, hogy lesz-e a hírességen bugyi a későbbi bulin.

Sokak meglepetésére Hajdú Péter lett a végső befutó, ő játszhatott a főnyereményért, de végül a Szerencsekerék eddigi egyik legnagyobb bukását produkálta, ugyanis nem tudta kitalálni a „kereszthuzat” szót (amiből csupán 4 betű hiányzott), így nemcsak a 2,085 millió forintot veszítette el, hanem a borítékban lévő 500 ezret is – vagyis összesen 2,585 millió forint csúszott ki a kezei közül.

Még Kasza Tibi is rendesen meglepődött a jelenet láttán, hiszen érzékelte, hogy Hajdú Péter nagyon jó úton jár a megfejtés felé, de aztán csúnyán leblokkolt, pedig a „kereszt” szóig már sikerült eljutnia. Nem baj, ettől függetlenül egy igazán szórakoztató adást hozott a nézőknek a visszatérő Szerencsekerék, a közönség pontosan ilyen könnyed kikapcsolódásra vágyott már hosszú hetek óta.

Itt lehet megnézni Hajdú Péter hatalmas bukásának pillanatait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás