promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Bődületesen átváltozott Batiz András külseje, ennél már csak az meglepőbb mit dolgozik most a Fókusz egykori műsorvezetője

Bődületesen átváltozott Batiz András külseje, ennél már csak az meglepőbb mit dolgozik most a Fókusz egykori műsorvezetője

Borítókép:  Rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ha nem tudnánk, hogy ő van a felvételen, nem ismernénk rá a nézők egykori kedvencére.

Batiz András neve egy időben egyet jelentett a nagybetűs televíziózással. Benne volt abban a négy emberben, akikkel közösen elindult a Fókusz, ami az ország egyik legsikeresebb műsorává nőtte ki magát. Ennek műsorvezetőjeként nagyon hamar országos ismertséget szerzett és jó ideig ők négyen különleges helyet foglaltak el az RTL berkein belül. Holló Márta, Kolosi Péter és Marsi Anikóval kiegészülve ők négyen amolyan érinthetetlen szövetségnek tűnt, mely végül Péter távozásával felbomlott és új arcok is kerültek a műsorba.

A hirtelen jött népszerűséget nehéz volt feldolgoznia, de élvezte is az ezzel járó előnyöket: fiatalon, tele tettvággyal és lehetőségekkel igazából szépnek élte meg életének azt a korszakát is. Gondot okozott neki kezelnie a kritikát, amiből kapott bőven, de mint mondta mindenből tanult valamit.

Most Batiz András az Elviszlek magammal vendége volt, ahol egyrészt megnézhetjük, hogyan néz ki most a korábban sármos tévés és mesél arról is, hogyan és mivel telnek a mindennapjai. 

A televíziózás után kormányszóvivői állást vállalt, amelyre ma már nem mondana igent, ám korábban ez is jó lehetőségnek tűnt számára. 29 évesen vágott bele a feladatba és bár szerinte jó munkát végzett, ma már úgy gondolja, hogy lett volna min változtatni, ám ehhez kellett az az érettség is, amit 49 éves korára sikerült összeszednie.

Ezután egy kommunikációs céget alapított, ahol trénerként és tanácsadókén dolgozik, ezt a munkát pedig teljes mértékben magáénak érzi.

Nyilván ennek sok oka van, vagy lehet, legfőképpen, hogy nem ambicionálnám. De abban is biztos vagyok, hogy annak ellenére, hogy nem csináltam rosszul, most biztos sokkal jobban tudnám csinálni. Van, akinek így dobja az élet. Én 29 évesen, mikor elkezdtem azt csinálni, tényleg nem voltam arra érett, ebben száz százalékig biztos vagyok. Utána ebből az ember tanul. Ma már ilyen értelemben a helyemen vagyok.

Ami még azonnal szembetűnik, hogy a kölyökképű tévés igazi, érett férfi benyomását kelti: külseje is megváltozott, ám vélhetően tényleg a helyén érzi magát, ugyanis süt belőle a magabiztosság, kiegyensúlyozottság és az, hogy jól érzi magát a bőrében.

A teljes felvételt a beszélgetésükről ide kattintva tudod megnézni:

Forrás: femina.hu