promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó új otthona egy képeslapba illő mesévé változik, lepukkant házat vett kezelésbe a férjével
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó és férje egy újabb felújításba kezdett, meg is mutatták az új házukat.

Marsi Anikó évek óta meghatározó képernyős az országban, a tévénézők esténként a TV2-n láthatják. Sokáig Palik Lászlóval alkotott egy párt, két fiúk is született, majd pár évvel ezelőtt váratlanul bejelentették, hogy elválnak. Mostanra rátalált újra a boldogság, férjhez is ment Gyarmati Gáborhoz. Azóta együtt élnek, együtt csinosítgatják balatoni nyaralójukat, nemrég pedig még újabb ingatlanok felújításába vágtak bele.

Nyáron tehát Balatonfűzfő és Budapest között ingáztak és újítottak fel, most azonban egy új budapesti házat vettek kezelésbe.

Marsi Anikó és párja nyaralója ebben a videóban látható, amelyben már utaltak rá, hogy más lakások is felújítás alatt vannak náluk. Most azonban meg is mutatták a házacskát, sőt az is elmondták párjával együtt, hogyha a gyerekek kirepülnek, lehet, hogy ide fognak költözni.


A Blikk videójában Marsi Anikó bemutatta a még egyáltalán nem kész házat, ahogy ő fogalmazott még igencsak lepukkant. De a fürdőjükben már elkészült a fal, amely bontott téglából van, ezt Anikó párja, Gábor készítette el. Az is jól látható a videóban, hogy régi bútorokkal szerelték fel a házat, amelyet a TV2 műsorvezetője az édesanyjától hozott el. Ám még van olyan rész, ahol még csak most szigeteltek és még jó sok munka vár rájuk, de a hálószobájuk már késznek bizonyult.  Ám a képernyős is kiveszi a részét mindenből: csempét vág és rak is fel a falra, a glettelés és a vakolás is megy neki.

„Szóba került, hogy amikor már öregek leszünk és kirepültek a gyerekek, egyik gyerek sem fog velünk hétköznapilag foglalkozni, akkor miért ne költözhetnénk ide? Vagy miért ne költözhetnénk be ide? Kettőnknek még nagy is. De nem találtuk ezt még ki rendesen, hogy mit akarunk vele csinálni, egyelőre szeretni akarjuk”

- mondta Marsi Anikó arra nézve, hogy mik a terveik a most felújításban lévő otthonnal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás