promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marsi Anikó végre bevállalt ilyen fotót, úgy mutatta meg magát a Tények műsorvezetője, ahogy eddig nem láthattuk
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marsi Anikó közzétette a képet, az emberek véleményére kíváncsi.

Marsi Anikót gyakran láthatjuk a képernyőn, mint a Tények, és a Tények Plusz műsorvezetője. A televíziós sokáig az RTL Klubon volt látható, aztán Gönczi Gáborral együtt leszerződött a TV2-höz. A műsorvezetőt mindig tökéletes sminkben és hajjal láthatjuk a kamerák előtt, hiszen fontos, hogy az élő adások közben kifogástalan legyen a megjelenése.

Most azonban olyan fotót osztott meg magáról, amit eleinte talán nem akart, de végül mégis úgy döntött, megosztja ezt az oldalát is a követőivel, és kikéri róla a véleményüket.

Marsi Anikó a kép mellé azt írta, hogy a férjének nagyon tetszik, de ő - mint mondta - elfogult. Anikó viszont abszolút nem volt elégedett ezzel a külsőjével, ahogy lefotózták, de inkább a követőtáborára bízta a döntést, hogy melyik oldalát szeretik inkább.

Az alábbi fotó akkor készült, amikor Marsi Anikó éppen fodrászhoz indult; tehát ez most egy smink nélküli fotógráfia. Kétségkívül így nem gyakran láthatjuk a műsorvezetőt, mert a Tények kamerái előtt már tökéletes sminkben és hajjal szokott megjelenni.

A kommentelők egyetértenek abban, hogy Anikó természetesen is nagyon szép; sőt, vannak, akik szerint a televíziós így fiatalabbnak látszik, mint a TV2 stúdiójában.

„Szerintem igaza van a férjednek, kedves Anikó”

„Kislányos a kép, és homályos, de jó vagy rajta, aggodalomra nincs okod”

„Nagyon jól nézel ki”

- írták Anikó fotója alatt a hozzászólók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás