promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durván megváltozott Erős Antónia, felismerhetetlen kép került elő a híradósról
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felismerhetetlen ezen a képen Erős Antónia.

Erős Antónia a magyar televíziózás egyik, ha legismertebb alakja. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy instagram oldalát már több, mint 48 ezren követik. A híradós híresség itt szívesen osztja meg a nap mint nap őt érő élményeket, szakmai tapasztalatokat és természetesen, mint kivétel nélkül az influencerek mindegyikének, számára is szponzor felület a közösségi média.

Ugyanakkor az valóban ritka jelenség, hogy a hazai sztárok bepillantást engedjenek a családi albumba és megmutassák magukat gyerekként. Ha mégis, azt bizonyára jó indokkal teszik. Erős Antónia most arról beszélt, hogy bár egy nyugodt, kedves tinilánynak tűnik a fotón, valójában neki is voltak meredek húzásai.

"Autóstoppal Velencébe? Magyarórák helyett mozizás? Ezen a régi fotón úgy nézek ki, mint egy kedves, rendes, mosolygós kislány… Hát nem éppen ez volt az igazság a tinédzser éveimben. Talán a gimis osztályfőnököm is csak azért nézte el a húzásaimat, mert betudta a “hormonok háborújának”. És volt is ebben igazság. Szinte semmit nem tehettem ellene. Ma hasonlóképpen harcban állok a hormonokkal. Csak éppen nem tiniként... A mostani képeket látva egészen visszafogott lettem, nem? Hiszen ma már senki sem nézné el, ha úgy viselkednék, mint egy tizenéves."

Kétség sem fér hozzá, hogy Erős Antónia nagyon megváltozott gyerekkora óta, ha összevetjük a régi képeivel, teljesen felismerhetetlen.

Erős Antónia felkészült és precíz munkavégzése, valamint professzionális hozzáállása miatt gyakran kapott meghívást fontos rendezvények tudósítására. Az idő múlásával a hazai médiapiac egyik legismertebb és legkedveltebb híradósává vált. Rendkívül sokoldalú és a kihívásokra nyitott személyiségként újabb és újabb témákkal kísérletezik, hogy mindig naprakész és érdekes anyagokat közvetítsen a nézőknek. A híradós számos díjat és elismerést is begyűjtött pályafutása során, amelyekkel elismerik szakmai hozzáértését és elkötelezettségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás