promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Láthatatlan baki a híradóban: Erős Antónia ruhája olyan helyen szakadt szét, hogy a nézőknek fel sem tűnt
Borítókép:  rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erős Antónia ruhabakiját senki se vette észre a híradóban.

Mivel a híradó élő adásban megy, nem lehet utólag kivágni belőle olyasmit, amit a szerkesztők nem akarnak megmutatni. Így tehát a hírolvasóknak és a stábnak is oda kell figyelnie arra, hogy mi történik a stúdióban. Erős Antónia ruhabakiját hiába is kerested az RTL Híradójában, nem láthattad.

Az alábbi eset is azt bizonyítja, hogy Antónia vérbeli profi, aki tudja, hogyan kell kezelni az ilyen váratlan és kellemetlen helyzeteket. Még ez a hirtelen "krízis" sem tudta kizökkenteni őt.

Történt ugyanis, hogy a Híradó egyik adásához a műsorvezető egy színes egyberuhát vett fel, amit sokan dicsértek. Azonban ez a ruhadarab nem volt hibátlan, egyszercsak az oldalán lévő cipzár megadta magát, és szétnyílt. Erős Antónia stylistja azonnal ott termett, és néhány villámöltéssel megakadályozta, hogy a ruha teljesen szétszakadjon.

Mindez az élő adás kezdete előtt néhány pillanattal történt, szóval tényleg sietni kellett. A nézők persze semmit sem vettek ebből észre, hiszen az asztal mindent takart. Nem is derült volna ki, ha Antónia nem osztja meg a közösségi oldalán. A híradósról több fotó is készült, ahogy az adás előtt próbálják megmenteni a ruhát.

Az RTL híres ruhabakija szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2022. június 17-én történt, és nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy a csatorna műsorvezetői ilyen problémával találták szembe magukat. Szabó Zsófi ruhája is a Reggeli egyik élő adása során szakadt le, de ott is profi volt a stáb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás