promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ez a nő törte össze Zorán és Charlie szívét is, kiteregette anyagi helyzetét

Ez a nő törte össze Zorán és Charlie szívét is, kiteregette anyagi helyzetét

Borítókép:  Unsplash / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

George Clooney sem idegen számára, világhírű sorozatban játszottak együtt.

Sokak számára ismerős lehet Tarján Györgyi neve, akit tehetsége és kitartása egészen az Egyesült Államokig vitt, és kendőzetlenül vállalja véleményét azzal kapcsolatosan, hogy miért kellett egészen a tengerentúlig mennie, ahelyett, hogy itthon kamatoztatta volna a tudását.

Tarján Györgyi a kilencvenes években olyan sikersorozatokban is feltűnt, mint a Vészhelyzet, így olyan sztárokkal szerepelhetett egy produkcióban, mint George Clooney, vagy éppen Noah Wyle. Az USA-ban Georgiana Tarjanként emlegetett, 66 éves művésznő korábban Magyarországon is számos filmben szerepelt.

Először a Kenguruban tűnt fel, majd jött a Herkulesfürdői emlék, az Egy erkölcsös éjszaka, Az erőd, Tutajosok című film. Dolgozott többek között Jancsó Miklóssal és Gothár Péterrel is. Magát harcos jellemnek vallotta a színfalak mögött, magánéletét pedig olyan neves művészekkel osztotta meg, mint Charlie, valamint Zorán, akikkel frigyre is lépett, ám később elváltak útjaik.

Később aztán Amerikában is rátalált a boldogság, Robert Gentilivel azt tervezték, hogy együtt visszajönnek Magyarországra, ám ez csak Tarján Györgyi részéről valósulhatott meg, harmadik férje ugyanis 2000-ben elhunyt.

A művésznő a mai napig vállal munkákat az Egyesült Államokban is, mint ahogy azt egy korábbi interjúban ki is fejtette:

„Itthon nem tudok pénzt keresni, kint igen. Los Angelesben taníthatok, játszhatok, írhatok, mikor mihez van több kedvem, vagy attól függően, hogy mire kérnek fel. Ahhoz, hogy időnként haza tudjak jönni, pénzt kell keresnem. Sok mindent köszönhetek Amerikának. Megtanított emberi kapcsolatokat építeni, barátságokat megtartani, vitatkozni anélkül, hogy megsértsek valakit. De arra is, hogy senkire se mutogassak, mert akkor hárman fognak mutogatni rám. Kint mindent egyedül építettem fel, és most ennek a gyümölcsét szedegetem.”

Forrás: Új Szó, Atempo