promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney eltitkolt lányától hangos Hollywood, a színész felesége teljesen kikészülhetett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő pletyka kering George Clooneyról. 

George Clooney és korábbi párja, Stacy Keibler 2013-ban szakítottak, ám úgy tűnik, hogy a közvélemény még mindig nem tudta elengedni a kapcsolatot. George és Stacy azonban már új párra talált, George Amal Clooney libanoni-brit ügyvéddel, Stacy pedig Jared Pobre-ral ál együtt évek óta. Azonban felmerült a pletyka, hogy a korábbi párnak lehet egy eltitkolt gyereke, amelyet olyan titokban tartanak, hogy más nem is tudhat róla. 

Egy forrás szerint egy névtelen levelet kézbesítettek George-nak, amelyben azt követelték, hogy végezzen DNS-tesztet, hogy kiderüljön, valóban ő-e Stacy Keible 5 éves lányának, Ava Grace Pobre-nak az apja. A forrás azt állítja, hogy George elszakadása Stacytől 2013 júliusában nem akadályozta meg őket abban, hogy hónapokkal azután találkozzanak és intim kapcsolatot ápoljanak egymással. 

A pletykák szerint a titkos kapcsolatuk akkor ért véget, amikor George rájött, hogy volt párjának bizony mély kapcsolata van. Mindez 2019-ben történt, ekkor ütötte fel a fejét ez a felvetés és állítólag Amal Clooney teljesen roncs lett emiatt. A színész egyszerűen nevetett a vádakon, és ragaszkodott hozzá, hogy ez lehetetlen, de a pletykák már károkat okoztak, eltávolodást okozva kettő között.

Aki nem emlékszik George és Stacy kapcsolatára, annak íme egy kis segítség. Az alábbi videóban a színész látható az egykori elképesztően csodás párjával, aki modell, táncos és színésznő is egyben. 

A hírességekről szóló pletykákat már sokan megcáfolták. Sokan azzal érveltek, hogyha megnézzük Stacy családi fotóját az Instagramon, az is megmutatja, hogy a fiatal Ava valójában nagyon hasonlít az apjára, tovább oszlatva minden kétséget, hogy ki lehet az apja.

Forrás: latintimes.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás