promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney: íme 10 érdekesség a piszok jóképű világsztárról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma van George Clooney születésnapja, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Nem csupán George Clooney híres a családjában, ugyanis az édesapja, Nick Clooney állítólag népszerű híradós volt a tévében – illetve a legendás énekes, Rosemary Clooney is a rokona.

2. George Clooney gyerekként baseballjátékos szeretett volna lenni, középiskolában a Cincinnati Reds csapatát akarta erősíteni, de végül nem sikerült bejutnia, és később a színészetet választotta.

3. A nagy áttörést a Vészhelyzet című, Magyarországon is nagyon népszerű sorozat hozta meg George Clooney számára, aki Doug Ross karakterét alakította a szériában.

4. Annyira pocséknak tartja a saját Batman filmjét George Clooney, hogy azóta is rendszeresen bocsánatot kér a rajongóktól érte.

5. George Clooney imád megviccelni másokat, Hollywood egyik legnagyobb mókamesterének tartják őt – alábbi cikkünk is egy zseniális tréfájáról szól:

6. George Clooney eddig összesen 2 Oscar-díjat nyert: egyet a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában a Sziriana című filmben nyújtott alakításáért, egyet pedig a legjobb film kategóriában győzedelmeskedő Az Argo-akció producereként.

7. Nemcsak színészként, hanem rendezőként is maradandót alkotott George Clooney: a Jó estét, jó szerencsét! című 2005-ös filmjéért rendezőként is Oscar-díjra jelölték.

8. George Clooney volt a világ legelső olyan színésze, akit élete során 6 különböző kategóriában is Oscar-díjra jelöltek.

9. Sokáig Hollywood legkapósabb agglegényeként emlegették George Clooney-t, de végül rátalált a szerelem, 2014-ben feleségül vette Amalt, akivel azóta két gyermekük született.

10. A People magazin kétszer is a világ legszexibb férfijának választotta George Clooney-t: először 1997-ben, majd 2006-ban is.

Nézd meg galériákat George Clooney-ról, aki ma lett 62 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás