promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
George Clooney mocskosul megtréfálta Brad Pittet, és ennek Meryl Streep itta meg a levét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy George Clooney Hollywood egyik leggátlástalanabb mókamestere.

A világsztárok is emberek, és ezt az is bizonyítja, hogy ők is szeretik megviccelni egymást, mint mi. Náluk viszont teljesen más a tét, hiszen míg egy átlagember általában ártatlan tréfákat űz, addig az ő prankjeiknek komoly következményei lehetnek – erre példa, amikor Arnold Schwarzenegger a poén kedvéért elintézte, hogy az akkori riválisa, Sylvester Stallone elvállalja a pályafutása egyik legpocsékabb filmjét:

Most kiderült, hogy George Clooney is azok közé tartozik, akik imádják megszívatni a kollégáikat, ráadásul nem is akármilyen módon. A színész és Julia Roberts éppen az új filmjüket, a Beugró a paradicsomba című romantikus-vígjátékot népszerűsítették egy műsorban, mikor kiderült, hogy milyen aljas tréfát űzött az egyik legjobb barátjával, illetve egy legendás színésznővel.

George Clooney elmesélte, hogy sikerült rátennie a kezét Brad Pitt saját levélpapírjára, így az ő nevében írt egy üzenetet a legendás Meryl Streepnek, amiben felajánlotta neki, hogy pár gagyi oktatókazettával segít javítani az akcentusán – nem csoda, hogy a színésznő megsértődött, hiszen ez hatalmas sértés, aminek az lett a következménye, hogy öt évig kerülte Brad Pittet, akinek fogalma sem volt a dologról.

Az is kiderült, hogy George Clooney az Egyesült Államok egykori elnökének, Bill Clintonnak is megszerezte a levélpapírját, és a mai napig írogat a nevében gratulációkat különböző színészeknek, akik minden bizonnyal még a falra is büszkén kirakták a teljesen hamis üzeneteket – George Clooney pedig nagyot nevet ezen.

Itt lehet megnézni angoluk az interjút, amiben George Clooney elmeséli ezeket a pranketet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás