promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszaggató: Zorán ezzel a gyönyörű közös dalukkal búcsúzott Tompos Kátyától
Borítókép:  YouTube / Zoran
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pályatársak, kollégák és az egész ország megrendülten búcsúzik Tompos Kátyától.

Tompos Kátyát mindössze 41 évesen ragadta el a halál, ám tehetségével és művészi érzékenységével rövid földi léte alatt is rengeteget adott az embereknek. Színésznőként is rendkívül sokodalú volt, emellett pedig hangjával is elvarázsolta rajongóit.

Néhány évvel ezelőtt Zoránnal is színpadra lépett a Budapest Sportarénában, amikor a zenész Egypár barát című duett-alumát mutatták be. Vendégei között üdvözölhette többek között Kern Andrást, Váczi Esztert, Bródy Jánost, Rúzsa Magdit, Presser Gábort, és Tompos Kátyát is.

A közös előadás során Kátya Jávori Ferenc Fegya és Sztevanovity Dusán dalát, az Esküvőt énekelte Zoránnal, aki maga is ezzel búcsúzott közösségi oldalán a tragikusan fiatalon elhunyt Jászai Mari-díjas magyar színművésznőtől, énekesnőtől.

A hozzászólások között rengetegen nyilvánítottak részvétet és köszöntek el Kátyától:

„Évek óta csodálattal hallgatom ezt a dalt, a kedvenceim egyike. De bizony, amikor ma elszomorodva újrahallgattam, ledöbbentett az a sor, amikor Zorán azt énekli, “ s néhány idegen a reményhez bújik, hogy egymáson olykor segítsenek”. Hogy lehet ez ennyire fájdalmasan sorsszerű? Kátyának olyan sokan hittel, reménnyel segítettek, sajnos már későn. Nyugodjon békében”

– írták a dal alatt.

Tompos Kátya megsegítésére elképesztő összefogás bontakozott ki, barátai, zenész- és színésztársai jótékonysági gálát szerveztek, melynek bevételét betegsége kezelésére fordították volna. Sajnos ez már nem történhetett meg, azonban az összeggel minden bizonnyal sok olyan súlyos betegnek nyújthatnak segítséget, ami számukra az életet jelentheti.

Menedzsmentje arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy napokon belül tájékoztatnak az összegyűlt pénz sorsáról, Kátya ugyanis halála előtt rendelkezett azokról a lehetőségekről is, ha az összeg meghaladja a kezelés költséget, illetve arról is, ha már nem lesz lehetősége befejezni azt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás