promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi Andrea megszólalt a Tompos Kátya kezelésére küldött pénzről
Borítókép:  YouTube / Life TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jelentős összegről van szó, sajnos a színésznőn már nem tudtak segíteni a jóakarók.

Ahogy arról beszámoltunk, 41 éves korában súlyos, hosszan tartó betegséget követően elhunyt Tompos Kátya. A Jászai Mari és Junior Prima-díjas színésznőért rengetegen fogtak össze, amikor nemrég kiderült, hogy segítségre van szüksége.

Barátai és pályatársai jótékonysági koncertet szerveztek, melyen csaknem 700-an vettek részt. Hrutka Róbert a Blikknek adott nyilatkozatában elmondta, hogy az összegyűlt pénzösszeg akár egy drágább gyógykezelés elindítását is lehetővé tehette volna, ám ma reggel kiderült, hogy erre sajnos már sosem kerülhet sor.

Mint a lap közölte, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc is támogatta a Fábián Juli Alapítványon keresztül a színésznő gyógykezelését. A segítség tényét ugyan Várkonyi megerősítette, a pontos összeget nem árulta el.

„Nem szerettük volna nagy dobra verni, hogy közreműködtünk, de az tény, hogy nagy szeretettel, annak a reményében adtuk az összeget, hogy Kátya felépül. Borzasztóan fájó tudni, hogy már késő volt, ezúton is őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak”

– fogalmazott Várkonyi Andrea.

„Az összeget semmiképpen nem kérjük vissza, ez fel sem merült. Mi ezt a pénzt a Fábián Juli Alapítványnak utaltuk el, azt szeretnénk a férjemmel együtt, ha az alapítvány eljuttatná az összeget olyanoknak, akiknek szükségük van rá”

– tette hozzá.

A színésznő menedzsmentje a következő napokban dönt arról, hogy mire fordítják az összegyűlt adományokat, melyből vélhetően számos súlyos betegséggel küzdő ember számára nyújthatnak segítséget.

„Kátya halála előtt rendelkezett azokról a lehetőségekről is, ha az összegyűlt összeg meghaladja a kezelése költségeit vagy - mint sajnos jelen esetben - ha nem lesz lehetősége befejezni. Mivel mindannyiunkat váratlanul érte, hogy Kátya bár keményen és kitartóan küzdött a betegséggel, mégis alulmaradt ebben az igazságtalan küzdelemben, nem volt lehetőségünk egyeztetni jogi és pénzügyi szempontból akarata kivitelezhetőségéről. Várhatóan egy hét múlva tájékoztatunk mindenkit az összegyűlt pénz sorsáról, illetve a megmaradt támogatás visszatérítésének lehetőségéről”

írták a színésznő közösségi oldalán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás