promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így telt Tompos Kátya utolsó három napja: a semmiből érkezett a tragédia
Borítókép:  Youtube - centralszinhaz3122
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezeket a tüneteket tapasztalta, ekkor még nem sejtették, hogy ennyire komoly.

Hosszú ideig fog még gyászolni Magyarország, azt a pótolhatatlan veszteséget, ami az országot érte egyelőre még felfoghatatlan. Elhunyt Tompos Kátya, az egyik legnépszerűbb, legtehetségesebb magyar színésznő, ráadásul teljesen váratlanul. Kátya sokáig titokban tartotta a betegségét, évek óta küzdött a szörnyű kórral és most sem szerette volna bevonni a nyilvánosságot a betegsége részleteibe, azonban nehéz döntést kellett meghoznia: az ő és családja anyagi tartalékai elfogytak, Kátya számára pedig egy külföldi, nagyon drága kezelés jelentette volna a megoldást. Kátya bejelentése nem volt hiába való bár a sajtó azonnal elkezdett cikkezni az állapotáról, eközben hihetetlen összefogás is kezdődött a színésznőért. Pályatársai, civilek, de még Mészáros Lőrinc is egy emberként támogatta a gyógyulását. Május 25-én egy gálaestet tartottak, melynek bevételét Kátya gyógyítására fordították volna,  ezen szintén nagyon szép számmal jelentek meg a segíteni akarók.

Az összes csütörtök délután meglett, a Fábián Juli Emlékalapítványnál összegyűlt a kezeléshez szükséges összeg. Másnap azonban feldolgozhatatlan hír érkezett: Tompos Kátya egy kórházban, szerettei körében elhunyt. Az időzítés felfoghatatlan, hiszen a küszöbön volt a gyógyulás lehetősége és ilyen közel a célhoz a teste végül feladta a küzdelmet.

Rengeteg emberben felmerült, hogy mi történhetett pontosan? Ha hosszú évekig sikerült neki, akkor most mi változott? A család érthető módon nem szeretné Kátya utolsó napjainak történéseit részletesen elmesélni, azonban néhány dolgot lehet tudni arról, mi történt ebben a kritikus három napban.

Bár állapota súlyos volt, hiszen éppen a szükséges kezelésre várt, annak ami történt, nem voltak előjelei. Egyes értesülések szerint Tompos Kátyának megfázáshoz hasonló tünetei lettek, köhögött. Ezután nagyon gyorsan zajlottak az események: Kátya állapota rohamosan romlott és komolyabb tünetek is felléptek a színésznőnél. Szervi problémái lettek, ez pedig azt eredményezte, hogy a korábbinál is jobban legyengült. Kóráházba került, ahol az orvosok derekasan küzdöttek az életéért, de már nem tudtak segíteni. Összesen három nap alatt Kátya állapota végzetesre fordult, végül pedig már nem volt ereje tovább küzdeni.

Tompos Kátyát egy egész ország siratja és sorra kerülnek elő róla a megható nekrológok, barátok, kollégák visszaemlékezései, megemlékezései, videói:

Forrás: Bors magazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás