promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Győző kezelésre jár, saját maga számolt be a terápiáról, ami teljesen megváltoztatja a testét
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felvételt is közzétett a kezelésről, amit sokan másoknál is alkalmaznak.

A genetika tréfás dolog, csak sokan nem tudunk rajta nevetni. Biztosan hallottuk már egyesektől, hogy hiába esznek, nem képesek hízni, míg mások a friss hegyi levegőt beharapva is pluszkilókat szednek fel. Persze ez így nyilván túlzás, és lehet is tenni annak érdekében, hogy jobb formában legyünk.

A legtöbben igyekeznek is, kézenfekvő megoldás természetesen a sport és a kalóriadeficit, az pedig a lehető legjobb, ha egészségesen próbálunk étkezni – és ez súlytól független dolog.

Vannak azonban olyanok is, akik zsírleszívással, különböző, mostanában nagyon népszerű és a jövő fogyási stratégiáit nagyban meghatározó kapszulákkal, vagy egyéb más kezelésekkel igyekeznek javítani a helyzeten, több-kevesebb sikerrel.

Hogy ez kinél miként válik be és mire esküszik, az teljességgel emberfüggő, Szabó Győző például egy HIEMT elnevezésű elektromágneses alakformálás mellett tette le a voksát, amiről egy videót is közzétett.

Ennek a lényege, hogy csökkentse a zsírszövetek mennyiségét és tonizálja az izomzatot, emellett a bőrt is feszesítse. Ezt egy különleges gép hasra rögzítésével érik el, egy 30 perces kezelés alatt pedig nagyjából 35-40 ezer izomösszehúzódást generál az eszköz, ami csaknem 25 ezer felülésnek felel meg.

Ez az erőteljes izomstimuláció nem csupán a zsírégetésben, hanem az anyagcsere gyorsításában is segít. Személyre szabott program segítségével lehet elérni a kívánt hatást, ami után semmiféle kellemetlen mellékhatás nem lép fel, legfeljebb némi fáradtságérzet jelentkezhet.

Szabó Győző számára fontos is a jó forma, hiszen nemrég fotózáson vett részt, folyamatosan színpadi és tévészerepei vannak. A néhány napon belül 54. születésnapját ünneplő színművész étkezésre is odafigyel, úgy tűnik, korábbi életét – amelyről könyv, valamint film is készült Toxikoma címmel, végleg maga mögött hagyta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás