promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bochkor Gábor miatt nem beszél egymással Várkonyi Andrea és Liptai Claudia: legjobb barátnők voltak, ma már minden a múlté
Borítókép:  TV2 Play - Micsoda Nők!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hűvös a viszony a két híresség között, ez volt az oka a kenyértörésnek.

Várkonyi Andreát ma már mindenki üzletasszonyként és Mészáros Lőrinc feleségeként említi, ám igen hosszú karrier- és életutat járt be a korábban műsorvezetőként dolgozó tévés. Mészáros Lőrinc előtt kis ideig Zsidró Tamással randevúzott, ám előtte hosszú évekig Bochkor Gábor párja volt, akivel egy közös gyermekük is született. Kevesen tudják, hogy a két híresség hogyan talált egymásra: egy harmadik fél segítette hozzá őket az ismeretséghez és ott volt akkor is, amikor kapcsolatuk elmélyült. Ő volt Liptai Claudia. Nem csak kollégák voltak Andreával, hanem igazán bensőséges, baráti viszonyt ápoltak egymással, ezért is hathat furcsának, hogy ma már semmilyen kapcsolat nincs közöttük.

Ennek oka érthető, de szomorú is. Amikor Várkonyi Andrea úgy döntött, hogy kapcsolatának véget vet Bochkor Gáborral való kapcsolatának, akkor az élete más területeit is átértékelte. Erről így nyilatkozott:

"Nem Gábor volt az egyetlen, akit elengedtem. Több embert kellett áttennem egy másik fiókba, amivel nincs is semmi baj. változunk, a kapcsolataink is változnak, nem tehetünk mást, mint hogy ezt elfogadjuk."

Nem nevezte meg név szerint korábbi legjobb barátnőjét, ám a sorok között olvasva egyértelmű, hogy minden szálat szeretett volna elvágni, ami Claudiához kötötte. Várkonyi Andrea sosem fecsegett a magánéletéről, értelmes, intelligens felnőtt nőként életének ezt a részét a híressége ellenére is megtartotta magának, így valószínűleg sosem derül majd ki, hogy történt-e közöttük bármi egyéb félreértés, vagy konfliktus. A történtekről érthető módon Liptai Claudia sem mesélt.

Az biztos, hogy a két nő a magánéletben megtalálta a boldogságot, olyan férfi mellett vannak, akit szívből szeretnek és talán az idő múlásával még a régi jó barátságuk is helyreállhat. A béküléshez (vagy éppen a távolságtartáshoz), jó nagy adag tudatosság is kell, amiből itt nincs hiány: Andrea egyébként Magyarország egyik legértelmesebb hölgye, erről korábban egy interjúban is beszélt, melyet itt nézhettek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás