promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Varga Judit, nyoma sincs a kegyelmi botránynak: szélesen mosolyog új szerelme mellett, váratlanul jelent meg ezen az eseményen
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kamerák elé állt Varga Judit, szokatlan, hogy így viselkedett.

Rég nem lehetett látni Varga Judit egykori igazságügyi minisztert, aki a kegyelmi botrányt követően vonult vissza a közélettől, azóta pedig mindössze egyszer nyilvánult meg közösségi oldalán, volt férjével kapcsolatosan.

Varga ezen kívül még Hajdú Péter műsorában is elmondta, amit fontosnak tartott, majd mély hallgatásba burkolózott. Most azonban előkerült róla egy fotó, amin úgy látható, ahogy már nagyon régen.

Varga Judit ugyanis széles mosollyal áll új párja, Windisch László társaságában, és mint ahogy arról Vigh László parlamenti képviselő is beszámolt, egy különleges zenei élményen vettek részt.

A korábbi miniszter az Állami Számvevőszék elnöke oldalán találta meg a boldogságot, ezúttal pedig Szentgyörgyvölgyön, Kokas Katalin Liszt Ferenc-díjas magyar hegedű- és brácsaművész és Kelemen Barnabás Kossuth-díjas hegedűművész koncertjén tűntek fel együtt.

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy Varga Judit pályát is vált, hiszen mint korábban kijelentette, asztalosnak készül, és már el is kezdett egy középfokú szakmai képzést, melynek teljesítésével hivatalosan is szakemberként dolgozhat új szakmájában.

Mint arról a Blikk beszámolt, Windisch-sel együtt már céget is alapítottak, Picidae Famíves Kft. néven, amely bútorgyártással foglalkozik majd. A cég ügyvezetője maga Varga Judit lesz, a név pedig a harkályfélék latin megfelelője, utalva ezzel is a famívelésre.

Varga Judit rendkívül komolyan veszi új szakmáját, melyben Windisch László is tud neki segteni, hiszen ő már évekkel ezelőtt megszerezte asztalos végzettségét, így mostantól közösen kamatoztathatják tudásukat. Mindemellett magánéletüket féltve óvják, így a nyilvánosság előtt csak ritkán látni őket, és minden bizonnyal az asztalosműhelyről sem fognak túl sok információt megosztani.

Forrás: Blikk

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás