promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Levetkőzött a frissen bejelentett X-faktor műsorvezetőjének édesanyja, nem sok mindent takargat Ullmann Mónika
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak úgy tündököl a színésznő, kedveskedett a követőknek.

Frissen futott be a hír, hogy Miller Dávid lett az idei évre is az X-faktor műsorvezetője. A mindössze 28 éves médiaszemélyiség 2021-ben lett a kedvelt tehetségkutató műsorvezetője, azóta pedig minden évadban feltűnt, és ez nem lesz másképpen sem a következő szezonra sem, amely 2024 őszén indul.

Sokan nem tudják, de Miller Dávid egy nagyon elismert családból érkezik, édesapja ugyanis Miller Zoltán színész és énekes, édesanyja pedig nem más, mint Ullmann Mónika színésznő és énekesnő. Nem meglepő, hogy ő is a média világát választotta, gyakorlatilag gyerekkorától kezdődően ebben élt, egyenes volt ide az útja.

Az édesanyja pedig az ország egyik legismertebb színésze, számos olyan színházi darabban, filmben vagy sorozatban szerepelt, amelyek kultikus kedvencek: elég csak a Szomszédokra, a Barátok Köztre, a Drága Örökösökre, a Kútfejekre, az Egy bolond százat csinálra vagy az S.O.S. Szerelemre gondolni.

Ullmann Mónika ráadásul nem rejtegeti a magánéletét, gyakran aktív a közösségi médiában, a rajongói legnagyobb örömére. A közelmúltban pedig közzétett egy olyan képet is, amellyel rendesen tudja bővíteni a követőtáborát is, különösen a férfiak száma fog jelentősen megszaporodni ettől a képtől.


A színésznő ugyanis egy bikinis képpel kedveskedett a követőinek, amelyen látszik, hogy a mai napig fantasztikus alakja van és karbantartja magát. Aki ránéz erre a képre, meg nem mondaná, hogy a színésznő idén lesz 51 éves, a teste ugyanis fantasztikus állapotban van, ez a kép remekül összefoglalja, hogy fontos számára a sport.

Ullmann Mónika Instagram-oldalán egyébként számos érdekes képet találhatunk, vannak különböző utazásokról, színházi előadásokról, szabadidős tevékenységről, de természetesen van kint a fiával is közös kép. A művésznő látszik, hogy aktív életet él, ez pedig remekül megmagyarázza, hogyan nézhet ki ilyen jól a mai napig.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás