promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oszter Alexandra megmutatta édesapja hagyatékának legszebb gyöngyszemét: álomhelyet varázsolt a diósjenői birtokból
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összeszorul a szomszédok szíve is, hatalmas tervei vannak édesapja egykori ingatlanával, ami így áll most.

Oszter Alexandra igazi polihisztornak tekinthető, ugyanis színésznőként, képzőművészként és illusztrátorként is kipróbálta magát, és mindegyik szakterületen kiválóságnak tekinthető. Azt azonban sosem tagadta a művésznő, hogy valami hiányzik az életéből, ezt azonban végre-valahára megtalálta.

Tavaly ősszel aztán hatalmas kockázatot vállalt a színésznő, hiszen minden ingóságát és a székesfehérvári lakását is eladta, hogy leköltözzön Diósjenőre, ahol a 2021-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt édesapja, Oszter Sándor hatalmas birtoka volt. A kockázatvállalás mellé pedig nyomás is jött, ugyanis gyorsan kiderült, hogy rengeteg a tennivaló.

Oszter Alexandra pedig nem időzött sokat és saját kézzel nekiállt a birtok felújításának, karbantartásának, amelynek mára már meg is van az eredménye, egészen új élet költözött Diósjenőre. Alexandra ráadásul a sikeres felújítással most már végre régi nagy álmát fogja tudni teljesíteni: nyári táborokat fog szervezni gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A Borsmegkeresésére még májusban bejelentette Oszter, hogy az első tábor az már tele is van, aminek nagyon örült. Akkor kifejtette a lapnak, hogy a gyerekeknek elsősorban „olajfestés workshop” és „visszavadítás” lesz a két főprogram, utóbbi lényege az, hogy erdei sétákat tartanak és természetközelbe viszik őket úgy, hogy a mobiltelefonokat nem lehet magukkal hozni.

Oszter Alexandra elárulta azt is, hogy a felnőtteknek is fog tábort szervezni, ott inkább spiritualitáshoz közeli elvonulásokat fognak tartani, illetve úgynevezett Wim Hof merüléseket. Ez gyakorlatilag „Cold Plunge” néven terjedt el a közösségi médiában, ilyen merülésnél egy jeges kádba csobbannak bele az emberek percekre, ez pedig nagyon jót tesz az ember immunrendszerének.

A művésznő elmondta, hogy ezek az elvonulások neki is nagyon sokat segítettek, ugyanis a lelki békéje megőrzésében fontos szerepet játszottak – ráadásul úgy tud és igyekszik másoknak segíteni, hogy magának is jót tesz vele. Amennyiben további képeket szeretnének látni a birtokról, érdemes felmenni a színésznő Instagram-oldalára, azon belül pedig az „Oszter UDVAR” elnevezésű történetre kattintani, ott főleg a történetek második felében többször feltűnik, milyen szép állapotban is van a birtok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás