promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem szégyelli az ikreket az imádott sorozatsztár: teljes mellbedobással készül minden szereplésére
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A jól menő sorozatok ifjú csillaga mindenki szerencséjére nem szégyellős fajta.

Valósággal berobbant Hollywood világába az elmúlt évek során az Eufória és a Fehér Lótusz sztárja, Sydney Sweeney. A szőke bombázó saját bevallása szerint 14 éves kora óta próbálkozik különböző szerepekkel, eljárt mindenféle castingra, de most már 27 éves korára elmondhatja magáról, hogy valóban befutott.

Természetesen a fiatal színésznő nagyon tehetséges, de nagyon nehéz lenne vitatni, hogy sokat segít neki az a tény, hogy gyönyörűen néz ki, ráadásul a teste is fantasztikus. Hollywoodban eleve jó kombinációnak számít az ő kék szeme a szőke hajjal, ráadásul ez kiegészül azzal, hogy a vékonysága mellett mégis kellően nagy „adottságokkal” rendelkezik.

Sydney Sweeney pedig egyáltalán nem is szégyelli ezt az Isten adta ajándékot, valamennyi gálán, illetve nyilvános szereplésen, amelyen megjelenik, ki szokta rakni amije van. Elég csak a színésznő Instagram-oldalára felmenni, és ott már egyértelműen láthatjuk, hogy tele van szellős keblű képekkel, amelyek ugyanakkor még nem csapnak át meztelenkedésbe.

Sweeney nagy sikere egyébként nem mindenkinek tetszik, sok kommentelőtől lehetett már látni, hogy kritizálják a tehetsége miatt, azonban sokan a védelmére is szoktak kelni. Nyilvánosan sem maradt el a botrány ilyen tekintetben, ugyanis Carol Baum hollywoodi producerrel egyszer egy súlyos nyilvános egymásnak szólogatásba keveredett.

Baum azt sérelmezte, hogy ő egyszerűen nem érti a Sweeney jelenséget, szerinte ugyanis a színésznő nem is szép, és még csak nem is jó abban, amit csinál. Sweeney tábora nem személyeskedve, hanem visszafogottan válaszolt a kritikára, ők azon az állásponton voltak, hogy a mai világban kifejezetten szomorú, hogy egy nő egy másikat támad.

Mindenesetre a tényen az nem változtat, hogy Sweeney a közeljövőben ott lesz a közéletben, feltehetően több kasszasikerben is főszerepet fog vállalni. A sorozatok mellett már vannak filmes projektjei, mint az Imádlak utálni, azonban érezhető, hogy az ifjú sztár karrierje csak most indul be. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ez a karrier vitás szituációktól mentes, amelyekre itt nézhet videót.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás