promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen felsőtestet villantott az Eufória dúskeblű szépsége, Sydney Sweeney az egész világ elé tárta büszkeségét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sydney Sweeney ismételten elkápráztatta rajongóit.

A vadítóan szexi színésznő Sydney Sweeney ismét megmutatta irigylésre méltó alakját közösségi oldalán. A szőke szépség leginkább méretes kebleivel szokott a figyelem középpontjába kerülni, ám azt mindenképp meg kell hagyni, hogy színésznőnek is kíváló.

Sydney a Washington állambeli Spokane-ben született, édesanyja ügyvédként, édesapja pedig az orvosi pályán dolgozik. A színjátszás iránt egy független film keltette fel érdeklődését, amelyben mindenképpen szerepelni akart. Ezért  ahhoz, hogy szüleit meggyőzze, egy ötéves üzleti tervet mutatott be nekik, amivel elnyerte támogatásukat. Ezt követően Los Angelesbe költöztek ahol azóta is élnek.

Pályafutása kezdetén, Sweeney olyan televíziós sorozatokban játszott  mint a Hősök, a 90210, a Gyilkos elmék, a Disney Channelen futó Harcra fel!, vagy A Grace klinika. Később pedig már olyan hazánkban szintén népszerű sorozatokban kapott szerepet, mint A semmi közepén és a Hazug csajok társasága

Mi azonban az utóbbi években leginkább A szolgálólány meséjének második évadából valamint  az HBO Eufória című tini drámasorozatából ismerhettük meg a nevét.

A nemrégiben a 26 életévét betöltő Sweeney-nek pedig a külsejével kapcsolatban sincs miért szégyenkeznie, a fiatal bombázó ugyanis nagyon is tisztában van vele, hogy természetes adottságai nem hagyják hidegen a férfi tekinteteket, ezért előszeretettél meg is mutatja bombatestét a követőinek közösségi oldalain.

A szőke szépség leginkább hatalmas melleiről és kerek formáiról ismert, amelyet már számtalanszor meg is csodálhattunk színészi alakításai mellett.

Sweeney pedig így Húsvétkor újabb szexi fotókkal lepte meg követőit, melyek közül az egyiken teljesen fedetlen felsőtesttel pózol. A meseszép színésznő csak úgy ragyog a felvételen, s bár intim testrészei nem látszódnak a képen, így is teljesen elkápráztatta rajongóit, akik nem győztek gratulálni a színésznőt meglátva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás