promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Krisztián édesanyját csak egyvalami tudja vigasztalni, összeszorul az ember szíve a  soraitól
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már két év eltelt fia halála óta, az édesanya azóta nem tudta feldolgozni.

Szinte hihetetlen, hogy már két év eltelt azóta, hogy Berki Krisztián életét vesztette. Akkor az egész világot sokkolta a hír, Berki ugyanis egy rendkívül aktív és közismert celeb volt: ki szerette, ki utálta, de az biztos, hogy véleménye mindenkinek volt, egy bulvárszereplőnek pedig ez lehet a fő célja és álma.

Július 1-jén lenne 44 éves Berki, akinek az édesanyja mai napig nem tudta feldolgozni a tragédiát: ez természetesen nem meglepő, egy gyermek elvesztését igazán nem is lehet. Majer Júlia most a Blikknekadott egy interjút, amelyben olyan kijelentéseket tett, amelytől összeszorul az ember szíve és átérzi az anya fájdalmát:

„Hiába telt el két éve, hiába mondták sokan, hogy az idő majd segít, egyáltalán nem vagyok jól. Nagyon hiányzik a fiam, és ez a fájdalom soha nem múlik el. Sokszor a mai napig azt hiszem, hogy mindjárt becsönget hozzám, hogy nem is halt meg… Persze, az eszem tudja, mi az igazság, de a szívemben a mai napig hazavárom”.

Majer elmondta, hogy az egyik legszebb emléke fia jószívűségéhez kötődik, ennek a történetét is felidézte: mint mesélte, amikor kisiskolás volt, napközibe járt, az iskolai menzán ebédelt és minden egyes alkalommal hazahozta neki a desszertet. „Kérdeztem tőle, kisfiam, miért nem etted meg, hiszen a tiéd? Ő pedig csak azt mondta, azt akartam, hogy a tiéd legyen, anya” – mesélte, majd hozzátette, hogy a mai napig sír, ha az ilyenekre gondol.

Majer Júlia elmondta, hogy a fájdalmában egyedül a két unokája, a tízéves Natasa Zselyke és a kétéves Emma Katerina adnak némi vigaszt. Júlia szerint nem panaszkodhat, a nyári szünetben gyakran láthatja őket, illetve amikor felhívja az édesanyjukat, mindig elhozza hozzá őket, és sok örömöt hoznak neki, mert bennük még látja a fiát. Azzal zárt: gyakran el szokott menni a sírjához, hogy fizikailag a közelében legyen, de a hiánya nagyon fáj és próbál abban hinni, hogy lélekben mindig vele van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás