promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő felvételek kerültek elő Berki Krisztián és Berki Mazsi egykori otthonáról: ilyen körülmények között élt a sztárpár a tragédia előtt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyönyörű házban élt egykoron Berki Krisztián és Berki Mazsi.

Másfél évvel ezelőtt nagyon sok embert ledöbbentett a hír, hogy Berki Krisztián mindössze 41 évesen elhunyt. A tragédia a híresség 9. kerületi otthonában történt, amikor a Hódi Pamelától született kislánya, Nati is ott volt. Óriási traumát jelenthetett az akkor még kilenc éves gyereknek, hogy ő talált rá Berki holtestére a reggeli ébredés után.

A celeb tragikus halála nagy port kavart és özvegye, a jelenleg a Sztárboxban versenyző Berki Mazsi is kapott hideget-meleget az emberektől. Sokan azzal vádolták az édesanyát, hogy úgy igyekezett túllendülni a tragédián, hogy egy új kapcsolatba menekült. Emiatt szintén gyakran szerepelt a címlapokon, ám ő folyamatosan megvédte magát a nyilvánosság előtt is.

Berki Krisztián és Mazsi élete a tragédia előtt is bővelkedett fordulatokban. Az egyik ilyen az volt, hogy mindössze néhány hónappal kislányuk, Emma születése előtt el kellett hagyniuk szeretett otthonukat, és egy kisebb albérletbe kellett költözniük.

A páros még 2019-ben jelentette be, hogy egy új építésű kertes ház lesz az új otthona, ami az Aranyhegyen található. A volt Fradi-vezér és felesége láthatóan imádtak ott lakni, ám mégis költözésre kényszerültek, ennek pedig  a hírek szerint anyagi okai voltak elsősorban. Az újépítésű házat egyébként csak bérelhették Berkiék, nagyjából 400 ezer forintért.

Mazsiék ezt követően a Római parton éltek egy lakásban Berki Krisztián haláláig. A tragédia óta már elég sok idő eltelt a sztáranyuka pedig azóta Székesfehérvárra költözött új szerelmével és kislányával és úgy tűnik most kiegyensúlyozottabb mint valaha.

Berki Krisztián és Mazsi első közös álomotthonáról azonban azóta is több felvétel is elérhető az interneten és a közösségi oldalakon. A Berki család egykori otthonához tartozott egy gyönyörű kert, a teraszukon kaptak helyet a kerti bútorok és a grill is, nappalijuk dísze pedig egy hatalmas kanapé volt, egy nagy étkezőasztallal.

Mazsi egy korábbi videójában részletesen is bemutatta közös otthonukat, amit most te is megtekinthetsz!

 

Berki Krisztián özvegye a közös családi összejövetelekről is boldogan osztott meg fotókat egykoron:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás