promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Borzalmas dolog bújt elő a felvágottból, hazai boltból érkezett gyomorforgató beszámoló
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csemegepult valóságos horrortörténet helyszíne volt egy magyar üzletben.

Adunk egy megszívlelendő tanácsot: aki most kezd hozzá a reggelijéhez, az várjon egy kicsit. Vagy akár el is rakhatja azt későbbre. Sokkal későbbre. Igazából miért is ne tarthatnánk együtt egy diétás péntek reggelt?

Kezdjük ott, hogy a felvágott eleve nagyon megosztó étel, de azért tegyük gyorsan hozzá, hogy nem csak a mindenféle szedelékből készült olcsó párizsik léteznek. Sonkák, szalámik, különböző húsáruk sorakoznak a csemegepultban, ahol a legtöbben bizony találnak fogukra valót, és itt most a helyszínen van a lényeg, nem a felvágotton.

A helyzet ugyanis az, hogy a húspult egy kimondottan érzékeny pont az élelmiszerüzletekben, nagyon szigorú előírások vonatkoznak arra, hogy mi kerülhet be oda, meddig lehet ott, és mikor kell azonnal kivenni. A nagy üzletláncok nem véletlenül kerülik ezeket a pultokat, és inkább az előrecsomagolt dolgokra esküsznek, azokat is jól lehűtve, egy jéghideg üzletben tartják, ahonnan még a vásárló is jégkockává fagyva jön ki, a légy meg kötött pulóverben repül be a fotocellás ajtón.

A kisebb üzletekben már más a helyzet, és sajnos előfordulnak incidensek, amikből most a Threads-en osztottak meg egyet. A szerencse, hogy már az eladó rájött, hogy gond van, így a vásárló nem szembesült a gusztustalan látvánnyal.

Történt ugyanis, hogy valami szörnyűség bukkant elő az egyik felvágottból:

„Csinálom a csemegepultot, kivettem az összes felvágottat. Átnézem, leírtam a közeli lejáratúakat. Levágtam mindegyiknek az elejét, ami meg volt kezdve, és egyszer csak észrevettem, hogy az egyikből kiszeleteltem egy kukacot. De ilyen jó nagy körömnyi nagyságút. Ott kicsit visszajött a reggeli. Már mióta itt dolgozok, mondom a főnöknek, hogy legyen már csukható a pult, mert szeretik a legyek a felvágottakat. Elküldtem neki a képet a kukacról, hátha megváltozik a véleménye”

– írták a közösségi oldalon.

Válaszként még hozzáfűzött egy jó tanácsot:

„Olyan pultból sose kérj, ahol nincs ajtó a csemegepulton. Amúgy én alapból csak abból adok, amiről tudom, hogy friss és én is megenném”

– hozzátéve, hogy szívesen magukra hívná az ÁNTSZ-t – ami ugye ma már az NNK.

A kommentelők közül sokan elhűltek, más rákérdezett, hogy hová ne menjen, de ez nem derült ki. Megint más azt írta, hogy nem véletlenül kötelező a pultba a rovarcsapda.

Nincs is ehhez már mit hozzáfűzni, talán csak annyit, hogy remélhetőleg kerül végre ajtó arra a pultra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás