promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A budipapírral trükköznek a budapesti vegyesboltban, már tényleg minden fillérrel át akarják verni a váráslót?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Otthon kicsomagolta a megvásárolt terméket, jött a hidegzuhany és az átverés bűzös szaga.

Hedvig (56) ragadott ma tollat, hogy az egyik külvárosi kerület mindenesboltjában elszenvedett sérelmét írja le okulásképpen. Trükköztek eddig borravalóval, lemaradt adagokkal, de ez a mostani történet még a legvadabb rendeződ fantáziájában sem fordulna meg, közben pedig ezek a hétköznapok, olvassátok a felháborodott vásárló sorait elsőkézből:

Csőváz minden kedves Promó rajongónak, de lehet más újságokhoz is elér a híre annak, ami velem esett meg, csak láttam, hogy ide már többen is írtak ilyet és egyből ez jutott eszembe. Szomszédoknak meg családnak már mind elmeséltem, hihetetlen lenyúlás, de sztorinak legalább nem utolsó. Szóval kint lakunk itt a Budapest egyik peremkerületében, annak is a szélén, sok lehetőség nincs a bevásárlásra. Szóval egyik nap hazafele tartottam és beljebb a városban megláttam, hogy egy úgynevezett (tudjátok a mindent kis izébékét árusító boltok) vegyesbolt előtt, ahol épp volt parkoló. Szóval pont kellett vennem pár illatszert, leparkoltam, bementem, lezajlott gond nélkül a bevásárlás és a fizetés is, erről sokat nem tudnék mesélni.

Hazahajtottam kocsival és elkezdtem kipakolni a termékeket, amikor is azt láttam, hogy a wc papír csomagolásával valami nem oké. Jobban szemügyre vettem és nem hiszitek el mit vettem észre: az éleseszű eladó kibontotta, kivett a nyolcas csomagból négyet, majd visszacsomagolta. Értitek? négy darab budipapírt vettem nyolc áráért. Megáll az ész. Kocsiba akartam pattanni de a feleségem szerint amúgy is rohadtul hirtelenharagú vagyok és el kéne engednem az apróságokat, szóval kvázi ilyen házassági próbatételnek állította be azt, hogy visszamegyek-e reklamálni, vagy sem.

Szeretem a feleségemet, de az átverést nem tűröm, főleg ha ilyen pofátlan. Egész éjjel álmatlanul forgolódtam és éreztem, ahogy forr bennem az indulat. Semmi másra nem tudtam gondolni és másnap munkába menet azonnal odavezetett az utam. Bementem és körülnéztem. A bűnjelet már nem tudtam bemutatni, mivel a feleségem előrelátóan kidobta azt, de én azonnal a wc papírok felé vettem az utamat. Találtam is pár újracsomagolt papírt, amit azonnal a kasszához vittem. Ott az eladók eljátszották az értetlent, mondták, hogy ők erről nem tehetnek, a termék kínai, nem is itt csomagolták, mindent tagadtak. Felrobbant a fejem a dühtől, de nem tudtam őket megfogni, semmit nem voltak hajlandóak beismerni. Elkértem a vásárlók könyvét, amit oda is adtak, de szerintem nem jutott el az illetékesekhez. De most komolyan, wc papíros átverés? Mi jön még? Kivesznek a tízes tojásból? Kieszik a dobozos tejberizs felét? Tényleg, ennyire kell a pénz? Veletek történt már hasonló elképesztően pofátlan megvezetés?

Még mindig nem tudok megnyugodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás