promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Varga Barnabás csodálatos barátnője, a focistával közösen mosolyognak kupával a kézben, ekkor még nem sejtették, hogy közeleg a baj

Így néz ki Varga Barnabás csodálatos barátnője, a focistával közösen mosolyognak kupával a kézben, ekkor még nem sejtették, hogy közeleg a baj

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Laura tündérszép nő, boldognak tűnik a pár, álmukban sem számítottak a súlyos balesetre.

Javában dübörög az Európa Bajnokság és minden ország a saját csapatáért szurkol, aggódik. Az egész kontinenst átjárja valami különleges izgalom és bár szólnak híradósok néhány kellemetlenségről, esetleg balhéról, összességében kijelenthetjük, hogy ez egy boldog esemény, ami inkább összekovácsol, mint elválaszt. Mivel idén a magyar válogatott is kijutott, így nekünk különösen érdekes a meccsek sorozata: bár az első két meccsen nem szerepeltek túl fényesen a fiúk és nem sikerült bezsebelni a nyereséget, az utolsó, skótokkal vívott meccsel beírták magukat a sporttörténelemben.

Csoboth Kevin a 100. percben, vagyis a hosszabbítás legvégén lőtt egy olyan mesteri gólt, ami után a nézőtér a másodperc tört részéig szinte levegőt sem kapott, ám aztán olyan örömmámor és egységes üvöltés harsogta be a stadiont, amilyenhez foghatót még nem láttunk a mérkőzések alatt.

Ám ehhez a gólhoz egy nagyon sajnálatos baleset, egy szomorú esemény vezetett: Varga Barnabás az ellenfél kapusának egy szerencsétlen megmozdulása miatt súlyosan megsérült, azonnal látszott, hogy nagy a baj. Az egészségügyi személyzet súlyosnak tűnő percekig késlekedett a közbeavatkozással, végül Szoboszlai Dominik rángatta be őket a pályára, hiszen ilyenkor az idő kulcsfontosságú, másodperceken is múlhat valaki élete.

Itt nézhetitek meg videón a történteket, mellyel a külföldi sajtó is foglalkozott:

Varga Barnabást kórházba szállították, ahol kiderült, hogy arccsonttörést szenvedett, amelyből fel fog gyógyulni, de jó ideig most nem láthatjuk őt a pályán. A kórházba sietett hozzá barátnője, Laura is, aki teljes erejével támogatja szerelmét a gyógyulásban. Korábban a focista mutatott rajongóinak egy közös képet a párjával, kupával a kezükben mosolyognak, süt róluk a boldogság.

Laurának eddig csak a kezét láthattuk a kórházból posztolt fotón, most azonban megmutatjuk a csodaszép lányt, aki elrabolta az EB-n szerencsétlenül járt, ám hősiesen küzdő csatár szívét: