promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Csoboth Kevin álomtestű nővére, akinek focilabda méretű keblei pattanásig feszítik a ruháját, annyira büszke a testvérére
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csoboth Kevin nővére nem fél megmutatni hatalmasra nőtt melleit.

Csoboth Kevin 100. percben lőtt góljával Magyarország megnyerte a magyar-skót meccset az Európa-bajnokságon, ezzel pedig 3 értékes pontot szereztek, ami talán elegendő lesz arra, hogy továbbjussanak a nyolcaddöntőbe. A 24 éves focistát az egész ország ünnepli, ráadásul ez most nemcsak egy gól volt a számára, hanem a gól, hiszen ez volt az első sikeres lövése, amióta a magyar válogatottban játszik.

Csoboth Kevin nemcsak az Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményére, de családjára is büszke lehet, hiszen édesapja is labdarúgó volt, édesanyja és nővére pedig gyönyörű nők, akikkel korábban már raktak ki közös képeket.


Csoboth Laura a Metropolitan Egyetemen végzett, és nagyon jó kapcsolatot ápol testvérével. Ha tehetné, minden meccsét megnézné, és bár a távolság miatt ritkábban látják egymást, ettől csak még jobban elmélyült a kapcsolatuk, így már nem csak testvérek, de igaz barátok is.

Csoboth Laura korábban a Rangadónak mondta el, hogy mennyire büszke Kevinre; a testvérpár igazi focista családban nőtt fel, hiszen az édesapjuk is labdarúgó volt, illetve Kevin nővérének a párja is egy focista, mégpedig az MTK sportolója, Kocsis Gergő.

Kevin álomtestű nővére gyakran posztol a saját oldalára olyan képeket, amiken nem fél megmutatni focilabda méretű melleit. Alább összegyűjtöttünk néhány olyan képet, ahol kicsit többet mutat meg belőlük, mint amennyit egy idegen szempárnak látnia kellene.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás