promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Íme az első kép a megműtött Vargáról, Szoboszlaiék betartották ígéretüket, Rossi is ott volt a kórházi ágynál

Íme az első kép a megműtött Vargáról, Szoboszlaiék betartották ígéretüket, Rossi is ott volt a kórházi ágynál

Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Megkönnyebbülhetünk, Varga mosolyogva fogadta kórházi ágyán csapattársát és a válogatott szövetségi kapitányát.

Vasárnap este milliók fogták aggódva a fejüket a magyar válogatott tagjaival együtt, amikor skót kapussal ütköző, már a levegőben elájuló Varga Barnabást paravánokkal eltakarva igyekeztek szállítható állapotba hozni.

A nyakmerevítővel stabilizált játékoshoz végül Szoboszlai Dominik sürgetésére a pályára tolták a hordágyat a tétovázó rendezők, nem sokkal később pedig már a stuttgarti kórházba sietett vele a mentőautó.

Ugyan már a meccs közben érkeztek információk Varga állapotáról, miszerint eszméleténél van, csak akkor nyugodhattunk meg igazán, amikor a drámai módon megnyert mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Marco Rossi közölte, hogy Varga magánál van, stabil az állapota. A mester ugyanakkor azt is hozzátette, hogy játékosát meg kell műteni és már nem léphet többet pályára az Európa-bajnokságon.

A csapatkapitányi karszalagot viselő Szoboszlai Dominik a meccs után elképesztőnek nevezte a történteket, és nem értette, miért nem lehetett hamarabb a pályára küldeni a segítséget. Az UEFA ugyanakkor tegnap közölte, hogy nem történt mulasztás, mindenki a szabályok szerint járt el.

Szoboszlai mindenesetre már vasárnap este abban bízott, hogy Varga hamarosan visszatér hozzájuk, vagy ha nem, akkor a csapat látogatja majd meg őt. Utóbbira kerülhetett sor, az MLSZ pedig egy fotót is közölt a találkozóról, ami láthatóan jó hangulatban telt, Varga felmutatott hüvelykujjal jelezte, hogy a helyzethez képest minden rendben van.

Varga arcán látszanak a műtét nyomai, nem is csoda, hiszen arccsontja több helyen is eltörött, emellett pedig agyrázkódást is szenvedett, így egy ideig most a gyógyulásé lesz a főszerep. A lényeg azonban az, hogy mindenki fellélegezhet, a Fradi és a válogatott gólvágója rendben lesz!

„Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást. A látogatók a Ferencvárosi Torna Club játékosának tolmácsolták az egész csapat jókívánságait”

– írta közösségi oldalán a Magyar Labdarúgó Szövetség.