promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti különös dolgot mondott a magyar válogatott győzelméről és a magyar Himnuszról, határozott véleménye van a pályán történtekről
Borítókép:  TV2 Play - FarmVIP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen tudják, de Szabó András egy időben igazolt futballista volt, profiként elemezte a látottakat.

Egész Magyarország (és Európa) lázban ég, mindenkit egyetlen dolog érdekel: hogyan alakul az Európa Bajnokság, mi lesz a magyar válogatott sorsa? Minden ország a sajátjainak drukkol, a stadionok, amik helyszínt adnak a meccseknek teltházzal üzemelnek. A repülős közlekedés szinte megbénult, mindenki ott akar lenni és minél közelebbről szurkolni a csapatának.

Aligha akad ember, aki ne hallott volna arról, hogy Skócia ellen milyen bravúros meccset vívtunk. A meccs két pontja is történelmi jelentőségű volt: míg egyszer elakadt a lélegzetünk, a második alkalommal pedig addig üvöltöttünk, amíg a tüdőnk bírta.

Varga Barnabás súlyosan megsérült a meccs alatt, pánik hangulat alakult ki a lelátón és az egészségügyi személyzetnek be kellett avatkoznia. Ez kínosan lassan történt meg, bizonyos szabályokra hivatkozva, végül Szoboszlai Dominik saját maga rángatta be a hordágyat. Innentől a meccs különösen feszültté vált. Az emberek már nem csak a győzelemért és a továbbjutásért szurkoltak, hanem azért is, hogy a sérült focistának ne legyen komoly baja. Ez csapattársaira is egy plusz terhet, aggodalmat tett, ezért is volt különösen csodás a meccs 100. perce: a hosszabbítás utolsó pillanatában Csoboth Kevin szerzett egy gólt, amivel még van esélyünk a továbbjutásra.

Természetesen a magyar sztárok és hírességek is nézték a műsort és belőlük is elképesztő intenzív érzéseket váltottak ki a látottak. Kulcsár Edina volt férje Szabó András Csuti például így reagált a látottakra, határozott véleménye van a történtekről: 

Két sztrókot biztosan kihordtam lábon, az egyiket Varga Barni sérülése miatt, a másikat pedig a csodálatos Csoboth Kevin gól kapcsán. Azt gondolom, hogy amit tegnap mutattak a fiúk, az tiszteletreméltó küzdés volt. Jobbak voltunk és megérdemeltük a győzelmet, mondjanak bármit a skótok. A meccs után azt gondoltam, hogy végre mellénk szegődött a szerencse, végre nem minket tép a balsors a Himnuszból.

Bár kevesen tudják, de Szabó András igazolt futballista volt, így az átlagosnál jobban átlátta, hogy mi is történik a pályán. A lesérült Varga Barnabásnak is üzent, szívből kívánja neki a legjobbakat:

Barninak először is gyors felépülést kívánok! Másodsorban muszáj megjegyeznem, hogy óriási veszteség az ő kiesése a középcsatár pozícióból, hiszen bár Ádám Martin nagyon jó játékos, mégis ez a leggyengébb posztja a válogatottnak. Barni nagyon fog onnan hiányozni. 

A döntő jelentőségű gólt, ha lemaradtál volna, esetleg csak te is úgy gondolod, hogy nem lehet elégszer látni, akkor ide kattintva tudod megtekinteni:

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás