promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Aggódnak a rajongók: Ronaldo nem lép ma pályára a csapatával? Este derül ki, még semmi sem biztos

Aggódnak a rajongók: Ronaldo nem lép ma pályára a csapatával? Este derül ki, még semmi sem biztos

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A portugál válogatott ma Ronaldo nélkül játszhatja le a meccset, tudatos döntés lehet a focista esetleges távolmaradása mögött.

Javában zajlik az Európa Bajnokság és bár tegnap a mi csapatunk nem lépett pályára, mégis nagyon izgultunk a magyar válogatott sorsáért. Tegnap játszott egymással ugyanis az angol és a szlovén válogatott, ami végül döntetlennel (0-0) ért véget, pedig az angolok győzelme kellett volna a mi sikerünkhöz. A dolog még nincs veszve: mehet tovább a matekozás, hogy mikor is van lehetőségünk a továbbjutásra. Ma játszik egymással a portugál és a grúz válogatott, ahol a portugáloknak nem szabad veszíteniük, illetve ugyanez igaz a szintén ma esti török-cseh meccsre, ahol pedig a törökök nem bukhatják el a meccset.

Azonban egyre több fórumon és hozzászólásban bukkan fel egy érdekes feltételezés: elképzelhető, hogy a portugál csapat ma Cristiano Ronaldo nélkül áll pályára. Az okot is kifejtették: mivel Portugália továbbjutása a nyolcaddöntőbe már biztos, ráadásul első helyen, így a mai meccsnek számukra nincs tétje. Ám ettől még a futball nem lett kevésbé veszélyes sport és bármikor előfordulhat egy olyan sérülés, mint ami Varga Barnabással történt. Így teljesen logikus lenne, hogy a sztárjátékosukat ma nem állítják pályára, hogy ő inkább a pihenésre koncentráljon és elkerüljenek egy esetleges (valóban teljesen felesleges) sérülést.

Ha ez így lesz, akkor sokan elszomorodnak majd: elképesztő rajongás övezi a sztárfutballistát sokan azért utaznak ki egy-egy meccsre, hogy személyesen láthassák kedvencüket a pályán. És hiába lenne érthető a szövetségi kapitány döntése, amennyiben pihenteti a játékosát, mégis ez sokakat fosztana meg egy maradandó élménytől.

Ahhoz, hogy ez kiderüljön estig kell várni, 21 órakor indul ugyanis a számunkra kiemelt fontosságú mérkőzés. Bár kevés rá az esély, hogy a portugálok veszítsenek a grúzok ellen, mégis: drukkolni sosem árt, hiszen a sport és főleg a foci világában történtek már olyan meglepetések, amikre még a legnagyobb nevű elemzők sem számítottak.

A csapatnak egyébként Ronaldo nélkül is szép esélye lenne, ám mindenképpen ő a titkos fegyverük. Itt például 50 legendás gólját szedték, a felvétel korábbi, azóta ehhez nagyjából még ugyanennyit gyűjtött: