promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Krasznai Zsolt bombatestű felesége egy szál bikiniben mutatta meg magát, élő bizonyíték arra, hogy létezik tökéletes nő

Krasznai Zsolt bombatestű felesége egy szál bikiniben mutatta meg magát, élő bizonyíték arra, hogy létezik tökéletes nő

Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A sztárok plasztikai sebészeként is emlegetett orvos feleségén minden tökéletes, Dóra igazi álomnő.

Bizonyos szakmáknak vannak olyan képviselői, akiknek neve még azok számára is ismerősen cseng, akik semmit nem tudnak az adott munkakörről. Ha megkérdeznénk egy átlag magyar polgárt, hogy mondjon egy plasztikai sebészt, csak úgy hirtelen, még annak is eszébe jutna egy, aki soha még csak egy ilyen rendelő közelébe sem ment: ő Dr. Krasznai Zsolt, akinek nevéhez egy nagyon hízelgő jelzőpáros csapódott az utóbbi években, a sztárok plasztikai sebészeként szokták emlegetni a jóképű doktort, aki jelenleg Magyarország legnépszerűbb plasztikai sebésze.

Számtalan híresség járt már nála, akik büszkén vállalják és mutatják meg azt, hogy Dr. Krasznai milyen profizmussal, mennyi tudással felvértezve végzi el a beavatkozásokat, sosem hibázik.

Feleségéről azonban kevesebbet tudni, pedig ők ketten már közel 20 éve alkotnak egy párt és már gyermekük is született. Dr. Krasznai Dóra jogész végzettséggel rendelkezik és férje szerint testileg és lelkileg ő az ideális párja. Hasonlóan gondolkoznak az élet fontos kérdéseiről és azonos elvek mentén élik az életüket. Ez lehet házasságuk egyik titka, a másik pedig, hogy Dr. Krasznai Zsolt rajongásig szereti a feleségét és ezt ki is fejezi neki.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy párja befeküdt-e Dr. Krasznai kése alá, de a válasz egyértelműen nem. Bér megfordult már férje rendelőjében, csak kisebb, apróbb, inkább szépészeti-esztétikai beavatkozásokat szokott kérni és azt is módjával.

Ő maga is meg szokott szólalni tévéműsorokban, beauty témakörben, itt az egyik ilyen interjúját hallhatjátok:

A páros nem szereti a magánéletébe beengedni a kamerákat, most sem ők tették közzé a forró fényképet, amin megcsodálhatjuk a szépséges Dórát egy királykék, pánt nélküli bikiniben. A fotót Tolvai Reni posztolta, egy hajózás alkalmával sikerült lencsevégre kapnia a házaspárt. Azonnal szembetűnik Dóra sudár alakja, ám ehhez sincs köze a plasztikának: sokat sportol, szenvedélyesen szeret táncolni és tudatosan odafigyel a táplálkozásra, életmódjára: ez pedig meg is látszik.

A párról ennyi idő után is süt a szerelem, itt nézhetitek meg a nyaralós képüket:

Forrás: femina.hu