promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka a világ legdögösebb úszónője: falatnyi shortban mutatta meg a világnak, hogy mennyire szexi anyuka
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jóképű férje is szerepel a fotón, büszkén feszít a kisportolt testű, alig takart Katinka mellett.

Hosszú Katinka minden kétséget kizáróan a magyar sport egén az egyik legfényesebben tündöklő csillag. A most 34 éves szupersztár mögött hihetetlen karrier áll, olyan sikereket ért el szakmájában, amely igazi példaképpé teszi őt az elkövetkező generációk számára, de minimum mindenkiből elismerést vált ki: a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszónőről nem csak a magyar, de a külföldi sajtó is elismerően nyilatkozik.

Azon kevés sportolóink egyike, akik a teljesítményük mellett a magánéletükkel is kivívták az emberek érdeklődését: így sokan voltak kíváncsiak arra, hogy milyen Katinka a medencén kívül, szerették volna jobban megismerni nemzetünk nagyját. A kíváncsiskodók egyik legnagyobb álma vált valóra azzal, hogy Katinka sokáig edzőjével, Shane Tusup-pal alkotott egy párt és így a sport mellett már a mindennapjaikról is gyakran nyilatkozott a sztárpár. A kapcsolat (magánéleti és munka is) sajnos véget ért, a válópert is beadták, majd Shane Tusup eljegyezte Szabó Zsófit, amiből végül nem lett házasság. A sztáredző azóta már megtalálta álmai nőjét egy fitneszmodell személyében, akivel már közös gyermeküket várják.

De Katinka sem maradt parlagon: ismét megházasodott, ezúttal Gelencsér Máté oldalán találta meg a boldogságot és hazudnánk, ha azt mondanánk, hogy a férje nem egy piszok jóképű férfi. Úgy tűnik, hogy a pár csodálatos idillben él. Katinka szinte kivirult, mindig vidám, mosolyog, illetve a port szeretete mellett egy másik szenvedélyt is talált magának: megszületett kislánya, aki csodás és különleges nevet kapott. Kamíliának hívják a kis csöppséget, akiről a pár előszeretettel oszt meg felvételeket. A baba is mindig vidámnak és mosolygósnak tűnik, a szülők vélhetően egyetértésben, szeretetben és nyugalomban nevelik.

Katinka sportember révén a szülés után minden erejével az alakja visszanyerésén dolgozott, amit kitartással és edzéssel, valamint megfelelő táplálkozással hamar sikerre is vitt. A csinos anyuka ezen a képen például büszkén feszít férje oldalán (bár az időpontok alapján nem vagyunk benne biztosak, hogy mikori a kép).

Katinka testén meglátszik a több évtizedes sportolói múlt, gyönyörű, tónusos, mégis nőies izomzattal rendelkezik, ezen a testen pedig nincs olyan ruha, ami ne állna fantasztikusan:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás