promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi brutális idomai hű társát is megbabonázták, falatnyi ruhában várja a karácsonyt a szexi énekesnő
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rajongók is elámultak Andi új szexi fotói láttán.​

Tóth Andi nevét az utóbbi években elég sokszor olvashatjuk különböző bulvároldalak címlapján és nem feltétlenül az énekesnői karrierje kapcsán. Andi szókimondó stílusa bizony sok botrányt okozott az elmúlt években, gondoljunk csak egy igen friss példára, amikor Tóth Gabival szólalkozott össze kissé a Sztárban sztár leszek! döntőjében.

A két énekesnő nincs igazán jóban egymással, Gabi és Andi még 2021 februárjában estek egymásnak, mert Andi a közösségi oldalán egy tequilát gyártó italcéget reklámozott. Gabi pedig emiatt kritizálta az énekesnőt, az X-Faktor egykori győztese pedig bepipult. Bár a kedélyek azóta lecsillapodtak, azóta sem oldották fel a közösségi oldalakon a tiltásokat. A népszerű műsor utolsó adásában pedig pont erről az ügyről beszélgettek kicsit, ami alábbi cikkünkben olvasható.

 

Bár azt mindenki tudja, hogy Tóth Andi rendkívül tehetséges, nem is véletlenül nyerte meg annak idején az X-Faktort igen sokszor kerül azzal is a hírekbe, hogy merész fotókat osztott meg magáról a közösségi oldalain. Ez pedig nem is csoda, hiszen kétségkívül jelenleg az egyik legcsinosabb magyar énekesnő, aki egészen tökéletes alakkal rendelkezik.

Bár Andi az utóbbi időben elég sokat fogyott, amit a kommentelők meg is jegyeztek neki többször, az kétségtelen, hogy így is nagyon gyönyörű. Karácsony közeledtével pedig most úgy tűnik az énekesnő igazán ünnepi hangulatba került, amit mivel mással koronázott volna meg, mint néhány szexi felvétellel.

Az énekesnő egy igen szexi piros mini köntösben látható a fotókon, a szexi öltözék alól pedig kivillannak gyönyörű, hosszú vékony lábai is. Andi láthatóan boldogan várja az idei karácsonyt hatalmas kutyusával, Bailey-vel együtt, aki boldogan ugrik gazdája ölébe a nemcsak szexire de cukira is sikerült felvételeken.

Andi szépségét ezúttal követői is megjegyezték, és így az ünnepek előtt rengeteg bókot is kapott a friss fotók alá.

Ez a lány egyszerűen utánozhatatlan. A legváratlanabb helyzetekben képes meglepetést okozni. Akik megismerik tudják, óriási kincs az Andi. Gratulálok, hoztad az ünnepi ajándékot a rajongóidnak is. Köszönjük szépen.

- írta például ez egyikük.

Ezek után pedig nézzük végül a szexi fotókat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás