promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi megmutatta intim hangulatú otthonát, most beleshetsz oda, amire mindig kíváncsi voltál
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ebben a hideg időben kedvünk támadt beköltözni a művésznőhőz.

Tóth Andi minden kétséget kizáróan országunk egyik legismertebb személyisége. A Nagyváradon született Andinak az országos ismertséget az X-Faktor hozta meg, az énekes tehetségkutató magyar kiadásának ötödik évadában bizonyult a legjobb énekesnek.

Stílusa miatt rendkívül megosztó előadónak számít: az ország egyik fele tiszteli szókimondását és egyenességét, mások viszont közönségesnek tartják. Andi már egészen kora tinédzser korától kezdve szeretett énekelni, és tehetségének köszönhetően színésznőként is kipróbálhatta magát. A legutóbbi időben némileg háttérbe szorult az előadóművészi tevékenysége, leginkább saját alapítású ruhamárkájával, a Backoff-al volt elfoglalva.

Közösségi médiás oldalain mindig megörvendezteti a követőit valamilyen izgalmas tartalommal - egyik legfrissebb sztorijában pedig betekintést engedett csak nagyon ritkán látható otthonába is (IDE kattintva megtekinthetik a művésznő hivatalos oldalán)

Tóth Andi úgy tűnik, hogy belsőépítészként sem lenne utolsó: filmnézés közben jelentkezett be, és annyira hangulatos a belső tér a gyertyákkal, a pici kandallóval, és rusztikus hatású, terméskőre hajazó fali burkolattal, hogy azonnal kedvünk lett vele együtt nézni a fantasy filmet, amit ehhez az őszi délutánhoz választott.

A videóból természetesen nem maradhatott ki Andi imádott kutyája, Bailey sem, akinek szemlátomást nagyon jó dolga van, ő is nagyon élvezte a filmdélutánt. Ezért a posztjáért mi meg is szavazzuk neki az "ősz királynője" titulust, itthoni hírességeinknek ennyire tökéletesen még nem sikerült megragadniuk ennek a hektikus évszaknak a hangulatát. Andinál a konyha is hasonló stílust követ, csillagjegyéhez, a Bakhoz passzolóan itt is föld-színekkel operál:

A kutyusnak egész kis minikuckó áll rendelkezésére az Andival való játékhoz:

Ha pedig valaki esetleg úgy gondolja, hogy a kutyus helyett Andi jobban tenné, ha inkább vele nézné a filmet, semmiképp ne hagyja ki a következő cikkünket, ahol Andi rendkívül személyes dolgokat árult el:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás