promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi elárulta, mi izgatja fel egy férfiben leginkább: ettől a választól mindenkinek tátva marad a szája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi őszintén mesélt arról, milyen férfire vágyik igazán.​

Tóth Andi igen sokszor kerül a bulvárlapok címlapjára és bizony akadtak olyan időszakok, amikor szinte csak a botrányairól és a villantásairól volt híres. Ugyanakkor kivételes tehetségét is nem egyszer megvillantotta. Miután megnyerte az X-faktort Andi egy csapásra ismert lett, a hirtelen jött hírnév pedig nem kevés megpróbáltatást jelentett a számára, talán ezért került ennyi balhés szituációba az elmúlt években. 

A Dancing with the Stars-ban a tánctudásával azonban mindenkit lenyűgözött néhány évvel ezelőtt, ez pedig elég volt ahhoz, hogy teljesen új megvilágításba kerüljön a közönség szemében, bár a balhék még így sem mindig kerülték el őt, főleg, ha a szerelmi életéről volt szó. Az énekesnő legutóbb a ValMar énekesével, Marics Petivel jött össze, akivel a Sztárban Sztár ideje alatt még együtt voltak, később azonban mindenkit megleptek azzal, hogy végül bejlentették, hogy külön folytatják.

A hírek szerint a rendkívül csinos énekesnő azóta is szingli, ám az biztos, hogy rengeteg férfi szeretné meghódítani a szívét. Ez azonban szerelmi múltját tekintve nem lehet egyszerű, a szerencsés kiválasztottnak ugyanis nem kevés dologban kell passzolnia az extravagáns hírességhez. 

Andi azonban most a népszerű ST!CKY nevű tiktokker friss videójában végre lerántotta a leplet a nagy kérdés kapcsán és őszintén elárulta, milyen számára az ideális társ, sőt,  arról is beszélt, hogy neki mi tesz az ő szemében igazán szexivé egy férfit.

Az teszi szexivé, ha kicseréli a villanykörtét, amikor kiégett, lehetőleg egy alsógatyában

– mondta kissé vicceskedve Andi, akit később a TikTokker arra kért, hogy mondja el őszinte véleményét a legújabb daláról.

Tetszik, nagyon mai. Manapság minden férfi minden egyes dalban csak arról énekel, hogy nőm van, kocsim van, raj vagyok, óra van, flexelek… Mondd azt, hogy elviszem egy randira a nőt, és az a lényeg, hogy boldog legyen

– vágta rá erre az énekesnő.

A jó hangulatú beszélgetés az alábbi videóban teljes egészében megtekinthető.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás