promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi nem viccel: ismét kikandikáló bugyiban jelentkezett
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi erdőben sétálva villantotta meg a bugyiját. 

Tóth Andi sokszor kerül előtérbr, volt olyan idő, amikor szinte csak a botrányairól és a villantásairól volt híres, amely az embereket igencsak megbotránkoztatta. Majd hirtelen elkezdte ontani magából a gigaslágereket, a Dancing with the Starsban a tánctudásával is mindenkit lenyűgözött, ez pedig elég volt ahhoz, hogy teljesen új megvilágításba kerüljön a közönség szemében – bár a balhék még így sem mindig kerülték el őt, főleg, ha a szerelmi életéről volt szó. Az énekesnő ugyanis a ValMar énekesével, Marics Petivel jött össze, a Sztárban Sztár ideje alatt még együtt voltak, majd mindenkit megleptek azzal, hogy végül bejlentették, hogy külön folytatják.

Andi azonban nem veti meg mostanában sem a szexibb darabokat, nemrég egy olyan extrém szerelésbe mutatta meg magát a rajongóinak, hogy mindenki csak csodálkozik rajta. Egy őszi stílusú bejegyzést tett közzé, amelyből a villantás sem maradhatott el, szinte teljesen kilátszott a bugyija. 

Sétálj egyet egy erdőben

 - írta Instagram-bejegyzéséhez Andi, ám úgy tűnik ő teljesen máshogy értelmezte az erdőben való kirándulás fogalmát.

Az énekesnő ugyanis jól letolt nadrágban sétálgat, a fehérneműje pedig teljesen látható. Rajongói egyszerűen nem értik ezt a szerelést, többen ki is fejtették a véleményüket a hozzászólásoknál.

- Andi gyönyörű nő, de ez a kilógó bugyi a nadrágból ez sztem nagyon alpárian néz ki - írta egy hozzászóló az énekesnő fotóihoz. 

- Elszalad a gatyesz... - jegyezte meg valaki más. 

-Ahogy megláttam első pillanatra az jutott eszembe még nőként is “ Azta de dögös “ - írta egy harmadik kommentelő, akinek bejön Andi új stílusa.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás