promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rá sem lehet ismeri az X-Faktor sztárjára: kigyúrt szívtipró lett a kisfiúból
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baricz Gergő már nem az a kisfiú, mint az X-Faktor idején, de egy valami nem változott: még mindig imádják a lányok. 

2011-ben ismerhette meg az ország Baricz Gergőt nevét, aki mindössze 21 évesen jelentkezett azX-Faktorba. A tehetségkutatóban végül egész szépen menetelt, mentora, Keresztes Ildió segítségével a harmadik helyig jutott. A fiatal majd a zenei világban helyezkedett el a műsor után is: 2012 novemberében megjelent első nagylemeze "Némán állni" címmel. 2013- ban iszerencsét próbált a A Dal című Eurovíziós dalversenyen, a következő években pedig sorra adta ki a dalait.

Gergő később elvégezte a Kőbányai zeneiskolát, legutóbb pedig az István, a király jubileumi előadásában láthatta a közönség.

Külseje azonban azóta teljesen megváltozott. Egykor egy babaarcú, vékony fiú volt, aki mára már kész férfivá vált. Hosszú szakállat növesztett és az izmai is megnőttek. A hölgyek már tíz évvel ezelőtt is megvesztek érte és úgy tűnik ez 33 éves korában sincs máshogy.

Próbálok megtisztelni minden közeledést, egy adott szintig. Nem árulok zsákbamacskát, egy komoly döntést hoztam, komoly kapcsolatban élek, és ezt a párom is látja és érzi. Nem féltékeny, hiszen állandóan biztosítom őt a szerelmemről és a hűségemről. Hívő emberként nem is tudom elképzelni másképp, és amúgy sem

- árulta el korábban az énekes a Hot! Magazinnak.

Baricz Gergőre annak idején még az X-Faktorban is rátalált a szerelem. Kováts Vera rabolta el a szívét, ám később még is úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Ezután pedig többször összeboronálták mentorával, Keresztes Ildikóval is. A tehetségkutató után sokszor hangoztatták, hogy mennyire közel állnak egymáshoz, de kapcsolatukat inkább csak „keresztanyásként" említették. Ennek ellenére nyilvánosan is megjelentek egymás kezét fogva. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás