promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az X-Faktor sztárjának kedvese is ringbe száll a Konyhafőnökben: egyből le is sokkolta a séfeket
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kocsis Tibor szerelme jelentkezett a Konyhafőnökbe, ám nem aratott túl nagy sikert a zsűrinél. 

A Konyhafőnök hétfői adásában nem volt lágy szívű a zsűri, ráadásul valakinek el is kellett hagynia a versenyt. Ferenci Lacinak, Kocsis Tibor szerelmének sem volt könnyű dolga, amikor kivitte a séfek elé az elkészült ételét. Szinte minden összekutyult és érdekes állagú és kinézetű ételeket kreált. 

Laci bátran jelenkezett a versenybe, de Fördős Zé rémülten emelte a szájához az ételeit, megjegyzést is tett rájuk. 

Brutális fazonú dolgokat hoztál létre, de tényleg. Menet közben nem érezted, hogy baj lesz? 

- tette fel a kérdést Tibó kedvesétől Zé a műsorban, miközben egyre érdekesebb dolgokat vett észre a tányéron. 

Ferenci Lacinak végül annyira nem sikerült lenyűgöznie a bírákat, hogy a műsor végén neki kellett izgulnia Felföldi Lacival együtt a benmaradásért. Fördős Zé és a séfek azonban meghozták a döntést és ennek értelmében Tibó Lacijának kellett távoznia a Konyhafőnökből. Rácz Jenő a kiesés után azzal bíztatta, hogy olyan dolgokat tanult meg, amiket egész életében hasnosítani tud majd. 

Egy percig nem bántam, hogy jelentkeztem a versenyre. Közel sem gondoltam volna, hogy akár ennyi is van benne, hogy idáig is eljutok

- fogalmazta meg a gondolatait az énekes párja. 

Kocsis Tibor D. Tóth Krisztina Elviszlek magammal című műsorában árulta el, hogy homoszexuális. Később pedig meg is mutatta szerelmét az Instagram-oldalán. Akkor úgy fogalmazott, hogy kapcsolatuk biztos lábakon áll, és nem csinálnak titkot a szerelmükből. Mind a ketten gyűrűt viselnek, karjukon is van egy közös tetoválás, ami ugyancsak az összetartozásukat szimbolizálja. Továbbá sok bíztató üzenetet kaptak, Wolf Kati is kiállt mellettük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás