promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kocsis Tibor élete teljesen megváltozott - felszabadultabb, mint valaha
Borítókép:  YouTube.com/mistralmusic (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kocsis Tibor szabadabbnak érzi magát, amióta nem kell titkolóznia kapcsolatáról.

Kocsis Tibor, az X-faktor egykori győztese, rendkívül tevékeny és változatos évet tudhat maga mögött, ami nem mindig volt egyszerű. Amellett, hogy számos fellépésen részt vett és új dalokat adott ki, egy hatalmas fordulat is bekövetkezett életében: 

Felvállalta ugyanis homoszexualitását és egyúttal párkapcsolatát is.

​[[cikk1]]

Az énekes D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában coming out-olt, ami mérföldkőnek számított életében. 

Tibor azóta sokkal könnyelműbben mozog a nyilvánosság előtt: a televíziós forgatásokon is felszabadultan beszélhet párkapcsolatáról. Támogató üzenetet is rengeteget kap a követőitől, amit erőforrásként hasznosít. 

Az RTL Klub Reggeli című előadásában már szintén nyugodt szívvel beszélt a magánéletéről és azt is megosztotta, hogy mennyivel teljesebben éli meg mindennapjait, amióta felvállalta párkapcsolatát. 

„Őt mindig viszem magammal és ez nagyon jó egyébként, mert így az éjfélt is együtt tudjuk tölteni, meg együtt lépünk át az újévbe. Ezeket mindig próbáljuk így időzíteni, sokat járunk együtt fellépni... Nagyon nagy könnyebbség, hogy most nem kell már mindenféle rébuszokban beszélgetni akár egy párkapcsolatról. Azért ez nagy szabadság... Én magamon is érzem ezt”

- mesélte Tibor vidáman.

​[[kod1]]

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás