promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi híres magyar sztárral lépett félre, tönkretette a népszerű álompár kapcsolatát
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi folyamatosan képes meglepni az embereket, mostani alakítása pedig garantáltan a csillagokig repíti az énekesnőt.

Nemrégiben bombaként robbant a hír Tóth Andi legújabb szerepléséről, amelyről még a Barátok köztben Balogh Nórát játszó Varga Izabella is elismerően nyilatkozott. Ingoványos talajra lépett a gyönyörű barna énekesnő, ugyanis egy olyan férfira vetett szemet, aki boldog párkapcsolatban él, legalábbis a külvilág felé mindenképpen ezt mutatja. Na de miről is van szó? Nemrég került fel az HBO Max műsorára egy zseniális alkotás, amely ha tetszik, ha nem nagyon csúnya görbe tükröt tart a társadalmunk elé.

Van egy iskola, a Szelfi Egyetem (ez egyébként a film címe is), ahová csak a minimum 25 ezer követővel rendelkező influenszereket veszik fel tanulni és képzik ki őket tökéletes tartalomgyártónak. A film két főszereplője, Rómeó és Anabell mellett ide jár a suli botrányhősnője, akit Tóth Andi alakít.

A színésznő nem fogja vissza magát, szinte jutalomjáték neki ez a direkt túltolt karakter, akinek a megformálásával megbízták. Az iskola diákjai azért versengenek, hogy ki éri el előbb az 1 millió követőt és ez Rómeóéknak sikerül is, azonban nincs sok idejük ünnepelni: a profiljukat ugyanis valaki törölte és csak egy módon szerezhetik vissza a korábbi életüket: élőben kell közvetíteni a nászéjszakájukat.

Az "idillbe" azonban más is belerombol: Rómeó ugyanis félrelépett a Tóth Andi által megformált karakterrel és ezzel végképp próbára tette a szerelmével való kapcsolatát. Már akkor, ha valamilyen elborult világban ezt szerelemnek lehet nevezni.

Itt tudjátok megnézni a film előzetesét, azt mindenképpen meg kell hagyni, hogy az erősen magyar jellegű filmforgatástól sikerült elrugaszkodniuk, ha csak a kamerakezelést nézzük, simán hihetjük külföldi filmnek:

Természetesen ezt Magyarország egyik legismertebb videósa sem hagyhatta szó nélkül, Dancsó Péter is készített a remekműből egy videót, amiben a tőle megszokott humorral reagál az abszurd történésekre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás