promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi szétplasztikáztatta az arcát? Szakember buktatta le az énekesnőt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rohamtempóban terjed a videó, amiben felfedik Tóth Andi esztétikai titkát.

Tóth Andi hiába vonult vissza, az internet népe így is talál róla olyan pletykatémát, amin napokig, hetekig tudnak csámcsogni. Most éppen azon megy a találgatás, hogy az énekesnő tényleg szétplasztikáztatta-e az arcát. Sokaknak ugyanis feltűnt, hogy Andi arca jelentősen megváltozott ahhoz képest, ahogy néhány évvel ezelőtt kinézett.

A folyamatos pletykára néhány szakember is felfigyelt, akik utánajártak az igazságnak. A plasztikaesztétika.hu-nak már a nevében is benne van, hogy plasztikai, esztétikai témákkal foglalkoznak, feltárják a beavatkozások mögött rejlő veszélyeket, és segítenek azoknak, akik azon gondolkoznak, hogy megcsináltatják valamelyik, véleményük szerint kevésbé szebb testrészüket.

A saját TikTok-csatornájukra került fel az a videó, ami messze az eddigi legnézettebb tartalmuk: ebben azt mondják el, hogy Tóth Andi mit csináltatott meg magán.

A szakember rávilágított arra, hogy mikor az ország megismerte a fiatal lányt az X-faktorban, még csak 14 éves volt, ezért természetesen sokkal gömbölydedebb volt az arca - mint minden hasonló korú tinédzsernek. Akik viszont követik Andit a közösségi oldalán, tudhatják, hogy régóta életmódváltásba kezdett, és nagyon keményen edz és sportol, ami miatt sokat veszített a súlyából. Így aztán az arca is jelentősen lefogyott.

De sokakban felmerült a kérdés, vajon Tóth Andinak volt-e orrplasztikája?

A szakember szerint ez is teljes mértékben kizárt, valószínűleg azért hitte ezt mindenki, mert az énekesnőt javarészt kisminkelve látjuk, és emiatt az orra is furcsának tűnhet, hiszen egy kis szépészeti korrigálással csodákat lehet művelni. A plasztikaesztétika.hu szakértője kiemelte, Andi valóban megcsináltatott valamit magán, de az olyasmi, aminek semmi köze a plasztikázáshoz.

Az énekesnő egy láthatatlan fogszabályzót visel.

@plasztikaesztetika.hu

Tóth Andit nagyon sokan vádolják plasztikai beavatkozással, azonban öntsünk tiszta vizet a pohárba

Clock It
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás