promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi megbánta: mindent helyre szeretne hozni, úgy tűnik van még visszaút
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi követőt hatalmas meglepetés érhette ma az Instagramon, valószínűleg rengetegen üdvözölték a fantasztikus hírt.

Az aranytorkú énekesnő ugyanis nem kisebb hírt osztott, minthogy ismét fellépése lesz. Aki esetleg nem hallott róla, Andi az őt ért folyamatos negatív kritika és a kéretlen véleménynyilvánítások miatt úgy döntött, hogy befejezi és nem csinálja tovább: abbahagyja az éneklést.

Természetesen a kárörvendő emberek éltették ezt a döntését, még erre a szomorú hírre is rengeteg negatív kritikát kapott, melyek közül magasan kiemelkedett az, amit szegény lánynak szinte minden posztja alá beírtak:

Miért, elkezdted valamikor?

Azonban lehetséges, hogy ez a kis digitális detox jót tett neki, ugyanis úgy tűnik, érkezett egy olyan felkérés, amire nem tudott nemet mondani: november 5-én énekelni fog egy Tina Turner emlékkoncerten, amelyet az Erkel színházban tartanak.

A poszt alapján még jó néhány ismert és tehetságes énekes tiszteletét teszi majd fellépőként, ezekről azonban nem árult el többet.

Itt tekinthetitek meg a szuperpozitív bejegyzését:

Egyelőre még nincs alatta sok komment, azonban akik írtak mind gratuláltak, valamint a 10 ezernél is több lájk azt mutatja, hogy sokan drukkolnak a művésznőnek, akinek ez a felkérés valószínűleg épp jókor jött a sok megpróbáltatás után. Szemmel látható, hogy az utóbbi időben tudatosan építi magát, ennek a folyamatnak pedig ez a fellépés a tökéletes megkoronázása lehet.

Azt már régóta tudjuk, hogy Andi szívéhez közel áll Tina Turner munkássága, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a Sztárban Sztár adásában is a bőrébe bújt már, alakításával pedig kivétel nélkül mindenki elkápráztatott. Beláthatjuk, hogy tekintve Tina adottságait, ez mindenképpen nagy siker:

@hanyatka3 @Sztárban Sztár @TV2 @Tóth Andi eredeti hang - Hajni(Tóth Andi fan)

Reméljük, hogy Andi kemény páncélt növeszt és egyszer még visszatér a szakmába, hiszen hiánya erősen érezhető a női magyar előadók szcénájában. Sok sikert kívánunk neki és további szuper megkereséseket, melyekre örömmel bólint majd rá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás