promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi zokogva üzent, teljesen padlóra került érzelmileg az énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi könnyekkel a szemében kérdezett a követőitől, és az is kiderült, hogy miért sírta el magát.

Tóth Andi egykor szinte csak a botrányos, nyomdafestéket nem tűrő megnyilvánulásairól, illetve a közfelháborodást keltő, „magamutogató” posztjairól volt híres, majd az emberek rájöttek, hogy ő sokkal több ennél. A Dancing with the Stars című táncos műsorban egészen új oldalról mutatta meg magát, sorra ontotta a slágereket, mindenkit lenyűgözött a tehetségével – nemrég mégis visszavonult a rajongói legnagyobb bánatára.

Rengetegen azt hitték, hogy Tóth Andi és a VALMAR-ból ismert Marics Peti kapcsolata örökké fog tartni, hiszen olyan jól illettek egymáshoz, de végül sokak meglepetésére szakítottak, ráadásul a közösségi oldalakon történt kommunikáció alapján nem éppen a legbarátságosabb, legnyugodtabb módon. Az énekesnő elvileg azóta is szingli, de az egykori párja elvileg már talált magának valakit.

Tóth Andi nemrég elég meglepő felvételeket osztott meg magáról az Instagram oldalán, ugyanis annyit láthattak a követői, hogy nagyon sír, folynak le a könnycseppek az arcáról, mint aki teljesen padlóra került. A legtöbben egyből azt hitték, hogy Marics Peti miatt zokog szerelmi bánatában a híresség, de hamar kiderült, hogy ez egyáltalán nem így van, ugyanis egy nem éppen megható, robotos-autós látványfilm ríkatta meg ennyire őt.

„Csak én tudok sírni a Transformersen? Ez nem egy kocsi! Egy nem egy akármilyen kocsi, jó? Ez ŰrDongó!”

– mondta zokogva, elcsukló hangon Tóth Andi pár Insta Storyban.

Az énekesnő valószínűleg éppen a Transformers-szériát nézi előkészület gyanánt, hogy képben legyen a pár napja bemutatott legújabb résszel, a Transformers: A fenevadak kora című filmmel, és annyira megragadta őt ŰrDongó, hogy elsírta magát – annak idején amúgy Mel Gibson klasszikusa, A rettenthetetlen című epikus történelmi film is könnyeket csalt ki Tóth Andiból.

Itt lehet megtekinteni a Transformers: A fenevadak kora magyar nyelvű előzetesét, hátha valakinek kedvet hozott a mozizáshoz Tóth Andi reakciója a szériára:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás