promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi magára haragította a focidrukkereket, pedig csak jót akart
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi megint kihúzta a gyufát, ezúttal a focirajongóknál.

Tóth Andi egy 24 óráig elérhető Insta Story-ban árulta el, hogy az elmúlt években többször is megkeresték őt, hogy reklámozzon különféle sportfogadási applikációkat. Jelenleg Magyarországon nagy slágere van a Tippmix-nek, ugyanakkor megannyi olyan online felület és app létezik arra, hogy valaki különböző mérkőzésekre rakjon pénzt; reménykedve benne, hogy a többszöröse fog visszajönni.

Persze ez is pont olyan szerencsejáték, mint a lottó, hiszen a fociban sem lehet 100 százalékosan megmondani, hogy melyik csapat hány gólt fog lőni. Valószínűleg ez az oka annak, hogy Tóth Andi felesleges pénzsüllyesztőnek tartja a sportfogadási módszereket, éppen ezért is döntött úgy, hogy annyi kérés, noszogatás után végre eleget tesz a megkereséseknek, és a saját stílusában, a saját meglátásai szerint reklámozza ezeket az applikációkat.

„Ne b*sszál el több százezer, több millió forintot arra, hogy egy labdát berúgnak-e egy hálóba!”

- zárta rövidre Andi, aki inkább arra buzdítja az embereket, hogy abból a pénzből, amit fogadásra költenének, inkább fordítsák például süteményre, amivel meglephetik a párjukat.

Andi természetesen csak jót akart ezzel a tanáccsal - még ha sokak szerint túl nyersen is fogalmazta meg, de a focidrukkereket eléggé magára haragította. Az egyik zárt Facebook-csoportba tették fel Andi kijelentését, ahol aztán számos dühös komment érkezett:

„Ostoba liba, azt se tudja, mi fán terem a foci, mit várunk tőle???”

„Majd én eldöntöm, mire költöm a pénzemet, nem ez a leszerepelt senkiházi fogja megmondani nekem”

„Ki az a Tóth Andi? Valami bölcs ember? Meg sem érdemli, hogy nagybetűvel írjam a nevét”

„Andi szakvéleménye a fociról...maradjon inkább a vetkőzésnél meg a botránykodásnál, úgyis csak ahhoz ért”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás