promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A felnőttfilmes Mia Khalifa egyetlen csíktangát viselt de azt is levette: a való életben is szereti megmutatni mindenét
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuromvizes testét semmi nem takarta, magányosan szórakozott az ismert felnőttfilmes.

Minden féle és fajta filmnek megvannak a maga A-listás sztárjai. Rengeteg szárnypróbálgató színész van, akik próbálnak a saját maguk által preferált szerepekben kitűnni, de nagy a verseny. Bár úgy tűnhet, hogy rengeteg A-B-C listás celeb vesz körbe minket, mindegyikükre jut még több ezer próbálkozó, aki szintén a szórakoztatóiparba szeretne betörni és arról álmodik, hogy sztár lesz a vörös szőnyegen.

Vannak azonban akiket másfele sodort az élet és egészen másféle tehetségüket mutatják meg a kamerának. Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de a felnőtt filmeknek is van amolyan "Oscar-díj" átadójuk, ahol külön kategóriákban díjazzák az egyes jelölteket. A 31 éves libanoni származású Mia Khalifa mára elért mindent ebben a szakmában, amire csak egy lány vágyhat. 2014-ben vágott bele az iparba és a leghíresebb ilyen fajta filmeket gyűjtő weboldalon annak az évnek a végére már a keresési listák első helyén szerepeltek azok az alkotások, melyekben szerepelt.

A magát modellként is emlegető színésznő nagyon megosztó személyiség: rengeteg rajongóval büszkélkedhet, azonban mivel filmjeibe gyakran vallási motívumokat is vegyített, így radikális csoportok céltáblájává is vált, komoly fenyegetéseket kapott. 2021 óta Jhay Cortez az élettársa. Sokan azt gondolják, hogy magányos élet a felnőttfilmezés, azonban rengeteg szereplőnek van magánélete emellett és akár egy boldog és egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatot is képes fenntartani, elválasztva a munkahelyen történő testi kapcsolatoktól. Gyakori, hogy a pár másik fele is ebben a szakmában dolgozik, így meg aztán senki nem hányhat semmit a másik szemére.

Mia Khalifa nem csak dögös, hanem intelligens is: történelem szakon diplomázott, de végül másfelé sodorta őt az élet. Az senkit nem lephet meg, hogy Mia a mindennapokban is nagyon szexisen viselkedik, most épp csodás otthonából osztott meg egy finoman szólva is pikáns felvételt. A bevállalós színésznővel a szülei megszakították a kapcsolatot és teljesen elzárkóztak lányuk életmódjátok, Miát azonban ez szemmel láthatóan semmiben sem gátolja meg: élvezi az életét és azt, hogy aligha van olyan férfi a földön, aki ne fantáziált volna már el róla egy-egy magányos órában. A medence partján készült ruha nélküli videót ide kattintva nézheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás