promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meztelen felsőtestet villantott Jennifer Lopez, szexi fotója azonnal felrobbantotta az internetet
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jlo 50 felett is elképesztő formában van.

A puerto ricoi énekesnőre Jennifer Lopezre egyáltalán nem túlzás a "szupersztár" jelző használata.  A most 54 éves énekesnő-modell karrierje még a '90-es években indult egészen elképesztő lendülettel, hiszen az On the 6 című száma szinte azonnal az amerikai listák első 10 helyezettje közé repült, J. Lo pedig seperc alatt  A-listás előadóvá vált, később pedig színészi tehetségét is megcsillogtatta számtalan filmben, így a mai napig nem csak énekesnőként, de színésznőként is számon van tartva.

A még mindig szexi sztár egyébként mostanában a Ben Aflleck-kel kötött házassága miatt van újra az újságok és az online lapok élén. A régi-új álompár azonban a hírek szerint csodálatosan tölti mindennapjait, bár néha-néha még köztük is előfordul egy-egy veszekedés. 

JLo kapcsán nem is olyan régen érkezett az a hír is, hogy eladta az egyik álomotthonát, amely Kaliforniában található, a luxusövezetként is emlegetett Bel Air-ben. Ezt az ingatlant most az énekesnő nem kevesebb mint 12 milliárd forintnyi összegért adta el. Az ingatlan amúgy francia, vidéki stílusban épült, egy igazi kacsalábon forgó palota, és körülötte a környezet kialakítása is igazán elképesztő, ami az alábbi videón is jól látszik.

Csillogó karrierje mellett azonban mindannyian tudjuk, hogy JLo a szexi külsejével is erősen felhívta magára a figyelmet az elmúlt évtizedekben. A húszas éveitől kezdve nem kevés alkalommal láthattuk őt hiányos öltözetben, irigylésre méltó alakja szinte minden porcikáját megmutatva a nagyérdeműnek. Ezt a jó szokását pedig így 54 évesen is tartja, miért is ne tenné, hiszen még mindig bombaformában van, azt meg kell hagyni.

A szupersztár így tett most is, friss Instagramra feltöltött fotóin ugyanis egy igencsak kivágott ruhában mutatta meg bomba alakját. Jlo felsőtestét mindössze egy aprócska top takarja a felvételeken, ami fölé egy zöld blézert terített magára. Így is jól látszik azonban irigylésre méltó alakja, ami láttán biztosan jó néhány férfinak fog csorogni a nyála, nem is csoda, hogy sokan irigykednek Ben Affleckre a bombázó felesége miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás