promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez úgy döntött inkább semmit nem vesz felülre, elképesztőt villantott az 54 éves szépség
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét nagyon szexi fotókat mutatott magáról Jennifer Lopez.

Az elképesztően szexi JLo ismét levetkőzött a kamerák előtt. Jennifer Lopezre egyáltalán nem túlzás a "szupersztár" jelző használata. Manapság bár ezt a címkét úgy tűnik, könnyű szívvel osztogatják, de J. Lo mindenképpen rászolgált a jelzőre nem mindennapi, rendkívül sikeres karrierje révén.

A még mindig szexi 54 éves sztár mostanában a Ben Aflleck-kel kötött házassága miatt van újra az újságok és az online lapok élén. A régi-új álompár azonban a hírek szerint csodálatosan tölti mindennapjait, bár néha-néha még köztük is előfordul egy-egy veszekedés. 

JLo kapcsán nemrégiben érkezett az a hír is, hogy eladta az egyik álomotthonát, amely Kaliforniában található, a luxusövezetként is emlegetett Bel Air-ben. Ezt az ingatlant most az énekesnő nem kevesebb mint 12 milliárd forintnyi összegért adta el. Az ingatlan amúgy francia, vidéki stílusban épült, egy igazi kacsalábon forgó palota, és körülötte a környezet kialakítása is igazán elképesztő, ami az alábbi videón is jól látszik.

Népszerű filmjei és szintén sikeres énekesnői karrierje mellett azonban mindannyian tudjuk, hogy JLo leginkább a szexi külsejével hívta fel magára a figyelmet az elmúlt évtizedekben. A húszas éveitől kezdve nem kevés alkalommal láthattuk őt hiányos öltözetben, irigylésre méltó alakja szinte minden porcikáját megmutatva a nagyérdeműnek. Ezt a jó szokását pedig így 54 évesen is tartja, miért is ne tenné, hiszen még mindig bombaformában van, azt meg kell hagyni.

A lefrissebb Instagram-fotóin így most újra megcsodálhatjuk a szexi barna szépséget. JLo egy barna nadrágot visel a felvételeken, a melleit azonban felől mindössze egy ugyanabból az anyagból készült sálszerű felső takarja, ami rendkívül vadítóvá teszi a szerelést. A még extrémebb hatás kedvéért az énekesnő nagyon csábosan néz a kamerába, amivel még jobban felkeltheti a férfi rajongói érdeklődését. S bár mindannyian tudjuk, hogy JLo szíve foglalt, semmiképpen sem bánjuk, hogy továbbra is szexibbnél szexibb fotókkal örvendezteti meg a követőit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás