promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez túl magasra húzta fel a szoknyáját, miközben leült a kanapéra, elképesztő fotó készült
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez elképesztő képeket posztolt.

Jennifer Lopez és Ben Aflleck nagyon sokszor van újra az újságok és az online lapok élén, mióta összekötötték az életüket, a régi-új álompár csodálatosan tölti mindennapjait, miközben azért néha igazán őszinte sztorik is előjönnek velük kapcsolatban. Ben Affleck és Jennifer Lopez sokszor veszekednek azért, és ezekről a szituációkról rendszeresen közölnek képeket is az újságok, mivel a szerelmesek hétköznapjait figyelik a fotóriporterek.

Nemrégiben pedig érkezett az a hír is, hogy JLo eladta az egyik álomotthonát, amely Kaliforniában található, a luxusövezetként is emlegetett Bel Air-ben. Ezt az ingatlant most az énekesnő, akiről korábban egy elképesztően izgalmas Netflix-dokumentumfilm is készült Halftime címen, 12 milliárd forintért eladta. Az ingatlan amúgy francia, vidéki stílusban épült, egy igazi kacsalábon forgó palota, és körülötte a környezet kialakítása is igazán elképesztő. Úgy néz ki, mint egy valóra vált álom.

Elképesztő panoráma, döbbentes luxus, 1300 négyzetméteren, miközben egy gigantikus kert is tartozik hozzá, a házról amúgy rengeteg videó is található fent a neten, és bizony érdemes benézni a házba.

Ám ezen a héten ez az ingatlaneladás mellett inkább JLo Instagram-oldala vonzotta jobban a tekinteteket, hiszen elképesztően forró fotók jelentek meg az énekesnőről, JLo sokszor bugyira vetkőzött, és megmutatta a legújabb fehérneműket, amelyek valószínűleg divatot fognak teremteni. És bizony ezek a fotók alaposan felborították az internetet, lájkcunami söpört végig az énekesnő közösségi oldalán.

A lapozásban a negyedik képen láthatjátok az ominózus szoknyás képet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás