promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez mindent megmutatott magából: így néz ki az 54 éves énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez fotóján ámul a világ, el sem hisszük, hogy már 54 éves a világsztár. 

Jennifer Lopez felforrósította a rajongókat hangulatát legújabb fotójával, amelyet Instagram-oldalán osztott meg. A világsztár az Intimissi kampányában vesz részt és egy igazán dögös fehérneműben mutatta meg magát. 

Az 54 éves sztár szenzációsan néz ki, szinte senki sem mondaná meg, hogy már ennyi idős.

Fotóin egy bőrszínű fehérneműt viselt, elképesztő alakját most mindenki megcsodálhatja. A szexi fotókat pedig imádják a rajongók, szinte szóhoz sem jutnak.

Bemutatom az Intimissimi Ez vagyok én most kollekciómat. Veronától Hollywoodig szeretettel készült

- írta a bejegyzéséhez az énekesnő.

A hollywoodi ikon hűséges követői azonnal megrohamozták a kommenteket és elárasztották dícsérő kommentekkel a gyönyörű sztárt. Valaki egyenesen úgy fogalmazott, hogy ez a legszebb dolog, amit ma látott. 

- Ó, istenem, ez a nő olyan tökéletes. A királynék királynője - írta a fotójához az egyik kommentelő.

- Egyszerűen tökélete - olvasható egy másik hozzászólásban. 

Nemrég egy fekete fűzős melltartóban és egy selyemköntösben jelentkezett és egy hálószobában a fésülködőasztal előtt pózolt. Közben jól látható volt elképesztő alakja. Jennifer az év elején szerződött az Intimissimivel, mint új globális nagykövet és olyan nemzetközi sztárokhoz csatlakozott, mint Irina Shayk és Sarah Jessica Parker, akik korábban is képviselték a márkát.

[[cikk2]] 

Jlo azonban már ezelőtt is imádta a márkát, korábban azt mondta, hogy a köntösök és a pizsamák olyan kényelmesek, hogy a nappali ruhái közé tartoznak. Az együttműködés által több sokat mutató fotót tesz fel magáról és már a tévében is láthattuk, ahogy a márkát reklámozza ruha nélkül, fehérneműben - írja a Daily Star.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás