promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez ruhája teljesen szétnyílt, beleshettünk a női test csodálatos birodalmába
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopezről hihetetlen képek készültek a duplatükör előtt.

A csodálatos Jennifer Lopez újra kivirágzott, mióta a régi és egyban új szrelmével, Ben Affleckkel összekötötték az életüket. A szerelmespár mindennapjai tele vannak turbékolással, és erről nagyon sok lesifotó is készül. A sztárpár új házba költözött, és csupa olyan dologgal vették magukat körül, amely a romantikához kötődik. Közben Jennifer Lopez új filmekben is szerepelt, aztán az internet új dilije őket is elkapta, hiszen a mesterséges intelligenciába felvitték őket, és megkérték, hogy az kicsit mutassa meg a jövőjüket, az eredménye pedig elképesztő lett.

Jennifer Lopez az elmúlt időszakban amúgy nagyon sok fehérneműs képet osztott meg követőivel, és a trend most folytatódott, nem is soda ez, hiszen a gyönyörű énekesnő lett az egyik nagykövete az Intimissiminek, így pedig még biztos, hogy a jövőben is nagyon érdemes bekövetni a közösségi média oldalát, hiszen rengeteg hasonló fotóval találkozhatunk majd a közeljövőben is JLo oldalán.

most újra az olasz márka került előtérbe az oldalán, és nem is akármilyen fotók kerültek fel Jennifer Lopez oldalára, hiszen a csodálatos énekesnőről igazi művészfotók készültek duplatükör előtt, amikor szétnyílik a ruhája, majd azt is láthatjuk, ahogy az ágyban fetreng fehérneműben. A képhez persze özönlöttek a szivecskék és a lájkok is, hiszen az énekesnőnek rengeteg rajongója van, talán ez volt ma a legnézettebb fotó az Instagram-on. jennifer Lopez izmos hasát is megdicsérték, és sokan megjegyezték, hogy Jennifer Lopez sokadik virágzását éli, és ennyire jó formában még sosem láttá kaz 54 éves színész- és énekesnőt.

Íme a fotók:

Jennifer Lopez egy korábbi fotózáson:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás